logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر فنی و نظارت بر پروژه‌ های عمرانی شهرداری بجنورد:

۱۹هزار متر از مسیل خندق‌های بجنورد نیازمند بهسازی است

۱۹هزار متر از مسیل خندق‌های بجنورد نیازمند بهسازی است
محسن احمدی با اشاره به اینکه طول مسیل خندق شهر بیش از ۲۵هزار متر است گفت: ۱۹هزار متر طول این مسیلها نیازمند بهسازی است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن احمدی، مدیر فنی و نظارت بر پروژه‌ های عمرانی شهرداری بجنورد در گفتگو با خبرنگار عصر اترک، اظهار کرد: هم اکنون عملیات عمرانی  بهسازی مسیلهای ملکش و آفرینش، کال پسته (محلات صادقیه، حصار شیرعلی و ...) و دوبرابر (شهرک امام خمینی (ره) ) در حال انجام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک,

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز 2 هزار و 900 متر از مسیل های ملکش و آفرینش، کال پسته و دوبرار با اعتباری بالغ بر 35 میلیارد و 500 میلیون ریال بهسازی شده است.

,

احمدی خاطر نشان کرد: مطالعات جامع هدایت آبهای سطحی شهر بجنورد توسط مهندسین مشاور طرح در حال انجام است، عملیات اجرایی درمسیلهای ملکش، آفرینش و کال پسته نیز با هماهنگی مشاور طرح انجام می شود.

,

مدیر فنی و نظارت بر پروژه های عمرانی شهرداری ، با اشاره به اینکه شهر بجنورد به واسطه گذر مسیل های متعدد یک شهر کاسه ای است که با خطر سیل مواجه است، تصریح کرد: هر ساله مدیریت شهری هزینه های گزافی را به خاطر عملیات لایروبی مسیل های گذری از محدوده شهری مرکز استان متحمل می شود که بهسازی مسیل های موجود بنا به اولویت و ضرورت می تواند نقش به سزایی در کاهش هزینه های مدیریت شهری، مدیریت ریسک و مدیریت بحران، ایفا کند.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه