اختراع ماسک ضد ریزگرد و کرونا برای اولین بار در جهان توسط مخترع بسیجی+فیلم
همزمان با هفته مبارک بسیج، مخترع بسیجی اهل ایلام موفق به ساخت ماسک ضدریزگرد و کرونا برای اولین بار در جهان شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با هفته مبارک بسیج، مخترع بسیجی اهل ایلام موفق به ساخت ماسک ضدریزگرد و کرونا برای اولین بار در جهان شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
قسمت اصلی ماسک، فیلتر حاوی ذرات نانو است. قبل از استفاده باید به مدت ۱۵ دقیقه در کاسه آب قرار گیرد تا فیلتر شارژ شود. بعد از هر بار شارژ تا ۷ ساعت در بازه زمانی یک ماهه قابل استفاده خواهد بود.
,
به گزارش ایلام بیدار، با نصب این فیلتر، ذرات ریز جذب رطوبت نانو شده و هوای پاک وارد ریه خواهد شد. این ماسک برای شرایط کرونایی هم قابلیت استفاده دارد با این تفاوت که به جای شارژ با آب خالی از مواد ضدعفونی همچون صابون که برای ریه ضرر ندارند استفاده می شود.
,
انتهای پیام؛
,
ارسال دیدگاه