logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان صحنه خبر داد؛

برخورد قاطع با مخدوش کنندگان پلاک خودرو

برخورد قاطع با مخدوش کنندگان پلاک خودرو
احمد نجفی گفت: برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی دستکاری، پوشاندن و مخدوش کردن پلاک های وسیله نقلیه جرم محسوب می شود و با متخلفین برخورد قاطع خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد نجفی در گفتگو با امروله، اظهار داشت: در بررسی های میدانی متاسفانه مشاهده شده برخی از رانندگان بدون پلاک و یا اقدام به ناخوانا کردن پلاک بصورت جعل، پوشاندن پلاک و یا مخدوش کردن آن می نمایند که این کار جرم محسوب می شود.

وی ادامه داد: دستکاری و مخدوش کردن پلاک علاوه بر تخلف از مقررات و اعمال مجرمانه، مرتکب باعث تضعیع حقوق عمومی، اختلال در امنیت ترافیکی و احساس امنیت شهروندان و حتی مطالبه به حق شهروندان است که امکان سوء استفاده و فرار از مجازات سایر جرائم را هم به دنبال دارد.

نجفی تصریح کرد: علاوه بر اعمال قانون توسط کارکنان راهور وسیله نقلیه تا پایان طرح کرونا توقیف سوابق راننده پلاک وسیله نقلیه از سایر مراجع انتظامی استعلام و با تشکیل پرونده تحویل مراجع محترم قضایی می شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان صحنه خاطر نشان کرد: راننده وسیله نقلیه مخدوش کننده پلاک در باب تسویه خلافی ملزم به پرداخت جریمه کلیه اعداد تغییریافته خواهد شد.

وی بیان کرد: برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی دستکاری، پوشاندن و مخدوش کردن پلاک های وسیله نقلیه جرم محسوب می شود و حبس از شش ماه تا یک سال دارد ایشان در پایان ضمن توصیه به رعایت مقررات عبور و مرور از شهروندان خواست از طریق تلفن ۱۱۰ و ۱۲۰ تخلفات رانندگان در باب مخدوش کردن پلاک برای پیگیری به پلیس راهور اطلاع دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امروله,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه