فرمانده سپاه ناحیه جوانرود:

ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده ؛ضعف و زبونی استکبار و ایادی صهیونیستی را نشان داد

ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده ؛ضعف و زبونی استکبار و ایادی صهیونیستی را نشان داد
ابوذر انوری گفت: اقدام کوردلانه و ناجوانمردانه تروریستی که منجر به شهادت سرباز ولایت، دانشمند برجسته هسته‌ای ایران شد، بار دیگر بر ضعف و زبونی استکبار و ایادی صهیونیستی آن صحه گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوذر انوری در گفتگو با خبرنگار هزارماسوله اظهار داشت: در اقدام کوردلانه و ناجوانمردانه تروریستی که منجر به شهادت سرباز ولایت، دانشمند برجسته هسته‌ای و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران شد، بار دیگر بر ضعف و زبونی استکبار و ایادی صهیونیستی آن صحه گذاشت.

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت شهرستان جوانرود افزود: استمرار این اقدامات ددمنشانه دشمنان، نشان از یاس و ناامیدی آنان در شکستن اراده ملت بزرگ ایران اسلامی دارد و بی تردید خللی در مقاومت و مبارزه قهرمانانه فرزندان انقلاب ایجاد نخواهد کرد.

وی در پایان با بیان اینکه راه شهید ادامه دارد گفت: این مدال افتخار را به محضر فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی)، ملت شریف ایران و خانواده محترم ایشان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزارماسوله,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه