logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

حسینی: داور ظلم بزرگی در حق تیم جوان ما کرد/مجبور شدیم در رختکن را بشکنیم

حسینی: داور ظلم بزرگی در حق تیم جوان ما کرد/مجبور شدیم در رختکن را بشکنیم
سرمربی تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان گفت: داور با اشتباهات خود ظلم بزرگی در حق تیم جوان ما کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مجتبی حسینی پس از شکست یک بر صفر نفت مسجد سلیمان مقابل نساجی در هفته چهارم رقابت های لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، درمورد این مسابقه اظهار داشت: در 90 دقیقه تنها یک اشتباه داشتیم. یک گل سالم هم زدیم. وقتی در زمین حریف به گل برسیم یعنی کار بزرگی انجام داده ایم. داور خط به چه دلیلی این گل ما را مردود اعلام کرد؟ ظلم بزرگی نسبت به تیم جوان ما انجام شد. من تاسف می خورم که شاهد چنین اشتباهاتی هستیم. با سند صحبت می کنم، چون آنالیزورهای ما فیلم بازی را دیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی ادامه داد: مسئولان تیم حریف در طول هفته تنها به داوری اعتراض کردند و در نهایت هم به خواسته خود رسیدند و داور برای آنها پنالتی گرفت. پنالتی که داور اعلام کرد درست بود، اما درک نمی‌کنم که چرا داور گل سالم ما را مردود اعلام کرد.
,
 
,
سرمربی تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان خاطرنشان کرد:  در جریان بازی اصلا به داور اعتراض نکردم. من یاد گرفته ام که فقط به فکر مسال فنی باشم و تیمی درست کنم که فقط فوتبال بازی کند. ظلمی که داور در حق ما کرد جای بخشش ندارد.
,
 
,
حسینی درخصوص قفل بودن در رختکن پیش از شروع مسابقه گفت: قبل از بازی در رختکن قفل شده بود و ما فکر بدی درمورد این موضوع نکردیم. فقط مجبور شدیم در را شکسسته و اقدامات را انجام دهیم.
,
 
,
وی در پاسخ به این سوال که آیا اعتراض های مسئولان نساجی به داور مسابقه در طول هفته، در جریان بازی هم تاثیرگذار بود یا خیر، تاکید کرد: وقتی گل سالم ما مردود اعلام می شود یعنی فشارهایی که در طول هفته وارد کردند جواب داد.
,
 
,
سرمربی تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان عنوان کرد: یک بچه هم می فهمید که گل ما سالم بود. چرا گلی که ما به سختی به ثمر رساندیم باید مردود شود؟ واقعاً متاسفم؛ هیچ وقت به داوری اعتراض نکرده ام، اما دلیل این رفتارها را متوجه نمی شوم.
,
 
,
حسینی درخصوص مشکل تیمش در گلزنی، تصریح کرد: اکثر تیم‌ها در هفته های اول این مشکل را دارند. در آینده خلق موقعیت بیشتری می‌کنیم، اما این روزها چون شرایط دفاعی تیم ها خیلی قوی است شانس زیادی به حریفان داده نمی شود. این مشکل کل فوتبال ما مخصوصاً در شروع لیگ است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه