موزه اسناد و نسخ خطی بجنورد بازگشایی می‌شود

موزه اسناد و نسخ خطی بجنورد بازگشایی می‌شود
علی مستوفیان گفت: موزه اسناد و نسخ خطی مرکز خراسان شمالی با پایان یافتن چیدمان در مجموعه فرهنگی و تاریخی عمارت مفخم هفته آینده با محتوا و شکل جدید بازگشایی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی مستوفیان، معاون اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی در گفت و گو با عصر اترک اظهار کرد: این موزه که بر اثر وقوع زلزله در سال 96 در بجنورد آسیب دیده بود، مرمت شده و امکانات آن ارتقا یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک,

مستوفیان گفت: راه اندازی دوباره این موزه با صرف یک میلیارد و 500 میلیون ریال عملیاتی شد که پس از بازگشایی در صورت صدور مجوز از سوی ستاد کرونا استان بازدید برای عموم آزاد می شود.

,

وی خواستار شد: مردم استان برای جلوگیری از تخریب آثار قدیمی که در اختیار دارند می توانند برای حفظ این آثار قدیمی، آنها را به این موزه اهدا کنند.

,

به گزارش عصر اترک، موزه باستان شناسی و مردم شناسی اسناد و نسخ خطی در مجموعه فرهنگی-تاریخی عمارت مفخم، موزه قلعه جلال الدین گرمه همچنین دو موزه تاریخ و حمام در شهرستان های فاروج و جاجرم، موزه های فعال خراسان شمالی هستند که در مجموع 9 هزار و 550 متر مربع فضای فیزیکی دارند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه