جهادی از جنس مهربانی؛

وقتی کرونا حریف همت بلند دانشجویان بسیجی نشد/ از برگزاری اردوهای جهادی سلامت تا توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی

وقتی کرونا حریف همت بلند دانشجویان بسیجی نشد/ از برگزاری اردوهای جهادی سلامت تا توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی
با شیوع بیماری کرونا در سیستان وبلوچستان، دانشجویان بسیجی در هر نقطه ای برای مقابله با این ویروس به میدان آمدند تا مرهمی بر خستگی کادر درمان باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در این روزها که مردم شرایط حساسی را پشت سر می‌گذارند موج همدلی در گوشه گوشه شهر نمایان است، در تاریکی شب جوان‌هایی دانشجو هستند که با روحیه جهادی و تفکر بسیجی، علی وار برای رفع دغدغه سلامتی مردم تلاش می کنند به گونه ای که هم پای کار با کادر درمان و همیاری رسان نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا هستند.

مشارکت در رزمایش های همدلی و کمک مومنانه و تهیه بسته های معیشتی و بهداشتی یا توزیع لوازم التحریر، بخشی از فعالیت های دانشجویان بسیجی در این روزها است.

اقدامات بسیج دانشجویی برای مقابله با کووید_19

امیرحسین عسکری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون در باره اقدامات انجام شده این نهاد برای مقابله با کووید_19 بیان کرد: پس از شیوع ویروس کرونا در استان و تشکیل ستادی برای مبارزه با این بیماری، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اقدام به گندزدایی و ضدعفونی معابر شهر به ویژه نقاط حاشیه نشین را به جد در دستور کار روزانه خود قرار داد.

وی افزود: در این میان علاوه بر استریل کردن معابر، تهیه و توزیع ماسک، دستکش و محلول ضدعفونی در بین افراد یکی دیگر از اهدافی بود که در راستای تحقق آن اقدام به برپایی چهار کارگاه جهادی تولید ماسک توسط شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کردیم که روزانه حداقل 200 عدد ماسک تهیه می شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: توزیع بسته های معیشتی در مناطق حاشیه شهر، آموزش مقابله با کرونا با پخش تراکت هایی با محوریت بهداشت فردی و جمعی، برگزاری مسابقات مجازی "افطار با شهدا" یا کتاب و کتابخوانی "خاک های نرم کوشک" و مسابقه مجازی "آستان کرامت" و همچنین برگزاری یادواره شهدا و غبار روبی مزار شهدا از دیگر برنامه های صورت گرفته در این مدت بود.

وی ادامه داد: پس از پیشنهاد مقام معظم رهبری مبنی بر رزمایش کمک مومنانه؛ دانشجویان بسیجی این دانشگاه اقدام به تهیه و توزیع بسته های معیشتی بین آسیب دیدگان از این بیماری کردند که در این زمینه نیز حدود 100 بسته توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تهیه و در مناطق حاشیه نشین توزیع شد.

از اهدای لوازم التحریر تا توزیع داروی رایگان

عسکری گفت: وجود سه گروه جهادی در این دانشگاه به نام شهیدان علی یزدانی، محبعلی فارسی و همچنین مهروآئینه یکی از ظرفیت های بسیار خوبی است که ساخت مدرسه پنج کلاسه در منطقه سیستان تنها یکی از اقدامات گروه مهروآئینه در استان بوده، همچنین ایجاد هسته های گفتمان سازی و مطالبه گری در حوزه های مختلف استان و برگزاری کلاس های طب اسلامی از دیگر اقدامات اثربخش در این دانشگاه است.

وی در ادامه سخنان خود به اقدامات این قشر در هفته بسیج اشاره کرد و افزود: علاوه بر برگزاری یادواره شهدا و انجام اقداماتی در بستر فضای مجازی، دانشجویان بسیجی در بیمارستان ها و در بخش بیماران کرونایی حضور یافته و  ارائه خدمت کردند زیرا مبارزه با کرونا جهادی واقعی است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تصریح کرد: در اعیاد و مناسبت های مختلف نیز دانشجویان بسیجی با تهیه بسته های نذری شامل شکلات، گوشت و دیگر اقلام در مناطق حاشیه شهر یا توزیع لوازم التحریر به مردم در مناطق محروم کمک می کنند که در همین راستا و طی هفته بسیج 100 بسته لوازم التحریر در این مناطق توزیع شده است.

عسکری در پایان خاطر نشان کرد: برپایی اردوی جهادی سلامت در نقاط حاشیه نشین با محوریت توزیع دارو و ویزیت رایگان بیماران  از دیگر اقداماتی است که طی این مدت انجام شد و در آن پزشک عمومی، زنان و زایمان، مشاور روانشناس، تغذیه و حقوقی  ادام به ارائه خدمات کردند، همچنین در این برنامه خداپسندانه بالغ بر 2 هزار بسته بهداشتی نیز تهیه و در بین شهروندان توزیع شد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
, اقدامات بسیج دانشجویی برای مقابله با کووید_19 , اقدامات بسیج دانشجویی برای مقابله با کووید_19 ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, از اهدای لوازم التحریر تا توزیع داروی رایگان, از اهدای لوازم التحریر تا توزیع داروی رایگان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه