اخبار داغ

رئیس اداره بهزیستی شهرستان صحنه:

مددجویان مبتلا به کرونا تست pcr خود را به بهزیستی تحویل دهند

مددجویان مبتلا به کرونا تست pcr خود را به بهزیستی تحویل دهند
حسین ادیبان گفت: مددجویانی که از ابتدای شیوع ویروس کرونا به این بیماری مبتلا شده اند تست pcr خود را به بهزیستی صحنه تحویل دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حسین ادیبان در گفتگو با امروله اظهار داشت: آن دسته از مددجویانی  که از ابتدای شیوع  کرونا به این ویروس مبتلا شده اند نتیجه پی سی آر مثبت از بیماری خود را تحویل اداره بهزیستی نمایند.

وی از مددجویان اداره بهزیستی شهرستان صحنه درخواست نمود تا با رعایت پروتکل های بهداشتی مانع شیوع این ویروس باشند.

ادیبان خاطر نشان کرد: شرایط شهرستان صحنه در وضعیت نارنجی است و برای اینکه بار دیگر شرایط قرمز نشود، همه باید تلاش کنند تا دستورالعمل ها و مقررات به خوبی اجرا شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان صحنه با تأکید بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همچنین پرهیز از ترددهای غیرمجاز و سفرهای غیرضرور، گفت: تا زمانی که مردم حس کنند این بیماری همچنان خطرناک و مسری است و باید به همراه خانواده و بستگان پروتکل‌ها را به صورت کامل رعایت کنند در مقابله با بیماری پیشرفت می‌‌کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه