آمادگی جسمانی داوران عقب است؛
فریبا: عضویتم در کمیته فنی «اسمی» است!/ استقلال سنگین بازی میکند
عضو کمیته فنی باشگاه استقلال گفت: ما نه در هیچ جلسه ای شرکت کرده ایم و نه هیچ قراردادی با کسی بسته ایم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهتاش فریبا عضو کمیته فنی باشگاه استقلال درباره عضویتش در کمیته فنی استقلال اظهار داشت: من بطور اسمی عضو کمیته فنی باشگاه استقلال هستم و حدود یکماه است که این اتفاق افتاده و ما نه در هیچ جلسه ای شرکت کرده ایم و نه هیچ قراردادی با کسی بسته ایم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی به عنوان یک پیشکسوت و کارشناس فوتبال درباره وضعیت فنی باشگاه استقلال بیان کرد: همه چیز باید با هم بیان شود. اینکه فقط تمرکز کنیم و بگوییم که مشکلات ما فقط فنی یا فقط از داوری است؛ اشتباه است. تیم ما روان بازی نمی کند و ترکیب ما به دلایل مختلف هنوز ترکیب ثابتی نیست.
,
فریبا درباره مصدومیت های پیش آمده برای استقلال توضیح داد: حدود ۴ نفر از بهترین یارهای ما مصدومند. دیاباته، فرشید اسماعیلی، یزدانی و قاعدی مصدوم شده اند. کار خیلی سخت شده است. مصدومیت ها به این دلیل است که یک تیم برای پیشرفت نیاز به حدود ۴۵ روز بدنسازی دارد. تیم هایی که در فوتبال ما خوب می دوند مثل فولاد، گل گهر و سپاهان، تمرینات را به موقع شروع کرده اند. این در حالی است که استقلال حدود ۲۰ روز است که شروع به تمرین کرده و تعدادی از بازیکنان مثل دیاباته و میلیچ خیلی دیر به تمرین رسیدند. اینها بهانه نیست و واقعیت است. فاصله کم بدنسازی باعث مصدومیت های زیاد در ناحیه همسترینگ و کشیدگی ها شده و دلیل آن ایراد بدنسازی از نظر زمانی است.
,
وی که با رادیو ورزش گفتگو میکرد، تصریح کرد: استقلال سنگین بازی می کند. برای مثال قاعدی در بازی های گذشته بسیار راحت از حریفان عبور می کرد اما در بازی دیروز او و رضاوند خیلی سنگین بنظر می آمدند. تعدادی از تعویض ها هم بخاطر نداشتن یار اصلی دچار اشکال بود.
,
فریبا در خصوص داوری ها و مشکلاتی که برای استقلال پیش می آورند در برنامه «جام جهانی» رادیو ورزش گفت: اگر باشگاه ما به داوری اعتراض کرده ما نباید همین یک بازی را ببینیم بازی های گذشته هم اشکالاتی در داوری داشته است. حدود ۵۰٪ مربیان به داوری ها اعتراض دارند. ما همیشه گفته ایم که داوران ما بسیار شریف و مظلوم هستند ولی آماده نیستند. داور هم انسان است و اشتباه می کند. واقعا بدن (آمادگی جسمانی) داوران عقب است و به آنها رسیدگی نمی شود.
,
این پیشکسوت فوتبال درباره مشکلات فنی استقلال نیز خاطر نشان کرد: ما اشکال فنی هم داریم. ما از یک جا گل خوردیم که سه بار ما را دچار اشکال کرد. با وجود اینکه ما دو دفاع چپ حرفه ای مثل نادری و میلیچ داریم و نباید نقطه کورمان را به حریف بدهیم. در هر حال مهم این است که اگر همه نفرات خود را داشته باشیم آینده این تیم امیدوارکننده و روشن است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه