از ورود اسنپ تا اعتراض تاکسی رانان در کیش/ تاکسی رانان مخالف فعالیت اسنپی ها هستند+فیلم
جزیره کیش که یکی از مناطق آزاد ایران محسوب می شود حالا اما در یک اعتراض حمل و نقلی به سر می برد، با گذشت چندین سال از فعالیت اسنپ ها، این حمل و نقل هوشمند در جزیره کیش به تازگی کار خود را شروع کرده است اما گویا با استقبال چندانی هم از سوی تاکسی رانان مواجه نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ جزیره کیش که یکی از مناطق آزاد ایران محسوب می شود حالا اما در یک اعتراض حمل و نقلی به سر می برد، با گذشت چندین سال از فعالیت اسنپ ها، این حمل و نقل هوشمند در جزیره کیش به تازگی کار خود را شروع کرده است اما گویا با استقبال چندانی هم از سوی تاکسی رانان مواجه نشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,هم زمان با آغاز فعالیت اسنپ ها در جزیره کیش رانندگان تاکسی های این جزیره زبان به اعتراض گشوده و با پارک کردن خودرو مقابل درب سازمان تاکسی رانی؛ این اعتراض را به تصویر کشیدند.
,آنها معتقد هستند که حمل و نقل این جزیره انحصارا در اختیار تاکسی رانان است و حمل و نقل های هوشمند و الکترونیکی اجازه ورود به این کسب و کار را ندارند.
,طی جلسه ای که ابوالفضل طیبی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش با نماینده معترضین برگزار کرد، طیبی نظر خود را جهت حضور اسنپ ها در جزیره کیش مثبت اعلام کرد و گفت: از اپلیکیشن ها و حمل و نقل های هوشند حمایت می کنیم و این تداخلی در کسب و کار تاکسی رانان ایجاد نخواهد کرد.
,

, رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش افزود: کمیسیونی که تاکسی رانان به اسنپ ها نیز پرداخت می کنند را از ۲۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش می دهیم.
,وی ادامه داد: در حمل و نقل مسافرین فرودگاه ها به جزیره نیز اولویت اصلی با تاکسی رانان است و اسنپ ها حق ندارند که در این مسیر الویت کاری داشته باشند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه