هفته ششم لیگ برتر فوتبال؛
پیکان تهران-آلومینیوم اراک/ خیز شاگردان خطیبی برای تکرار سناریوی پیروزی
تیم های پیکان تهران و آلومینیوم اراک عصر امروز در چارچوب هفته ششم رقابت های لیگ برتر در تهران به مصاف هم می روند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ عصر امروز در چارچوب روز دوم از هفته ششم لیگ برتر فوتبال ایران ۵ دیدار برگزار میشود که در یکی از این رقابت ها آلومینیوم اراک از ساعت ۱۵ در ورزشگاه شهدای شهر قدس میهمان پیکان تهران خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب؛,آلومینیوم اراک بعد از یک شروع نسبتاً ضعیف در اولین تجربه لیگ برتری خود و برخی حواشی توانست از هفته سوم با ثبات و آرامش بیشتری به کار خود ادامه دهد و در نهایت این تیم روند رو به جلوی خود را با پیروزی پر گل در مقابل ماشین سازی تبریز در هفته گذشته کامل کرد.
,شاگردان رسول خطیبی که تا هفته پنجم رقابت های لیگ برتر موفق به گلزنی نشده بودند با زدن ۴ گل به تیم ماشین سازی تبریز و کسب اولین پیروزی، آلومینیوم را از انتهای جدول بالا کشیدند و با ۵ امتیاز در جایگاه سیزدهم رده بندی رقابت ها قرار گرفتند و حالا با فشار کمتری به دنبال ادامه ی سناریوی موفقیت خود در مقابل پیکان هستند.
,تیم فوتبال پیکان که در هفته های اخیر و بعد از جدایی عبدالله ویسی از این تیم کار خود را با مهدی تارتار دنبال می کند هفته قبل موفق شد تیم صدر نشین گلگهر سیرجان در ورزشگاه خانگی این تیم با نتیجه ۲ بر یک مغلوب کند و با کسب ۳ امتیاز ارزشمند از این دیدار خارج از خانه و مجموع ۸ امتیاز با تفاضل گل کمتر نسبت به استقلاب و پرسپولیس هم امتیاز در رده پنجم جدول قرار بگیرد.
,نکته جالب توجه اینکه نادر محمدی بازیکن پیکان که در چند بازی اخیر پیکان توانایی خود را در پرتاب اوت دستیهای آکروباتیک و بلند نشان داده است در دیدار این تیم مقابل گل گهر بار دیگر شانس خود را امتحان کرد و با اشتباه علیرضا حقیقی توپ او از با برخورد به نوک انگشتان دروازهبان وارد دروازه شد.
,,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه