مدیر سازمان بسیج حقوقدانان:

کمک‌های مؤمنانه در سیستان و بلوچستان، آزادی زندانیان را رقم زد/ رهایی 5 زندانی از بنداسارت در چابهار

کمک‌های مؤمنانه در سیستان و بلوچستان، آزادی زندانیان را رقم زد/ رهایی 5 زندانی از بنداسارت در چابهار
ابوالحسن رضایی گفت: نهضت کمک مؤمنانه با رویکرد آزادسازی زندانیان با اولویت جرائم غیرعمد در سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالحسن رضایی، مدیر سازمان بسیج حقوقدانان سیستان وبلوچستان در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد: مبارزه و پیشگیری از فساد، افزایش کارآمدی نظام، پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزایش رضایت‌مندی مردم از جمله اهداف اصلی سازمان بسیج حقوقدانان است که بر این اساس، برنامه‌ها و ماموریت‌هایی برای آن تعریف شده است.

وی گفت: در تداوم رزمایش کمک های مومنانه به همت کانون بسیج حقوقدانان شهرستان چابهار پنج تن از زندانیان از بند اسارت رها شدند.

این مقام مسئول ادامه داد: چهارتن از زندانیان به علت جرائم عمد در زندان به سر می بردند و محکوم به پرداخت 126 میلیون تومان وبدند که با تلاش کانون بسیج حقوقدانان و استفاده از ظرفیت ریش سفیدان و متعمدین به آغوش خانواده بازگشتند.

رضایی افزود: یکی از زندانیان نیز که با عنوان جرائم غیرعمد در زندان به سر می برد و باید 180 میلیون تومان به خانواده متوفی(حادثه حین کار) پرداخت می کرد نیز با مساعدت و همکاری بسیج حقوقدانان و ریش سفیدان از بند اسارت خلاص شد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه