پای لنگ اینترنت و وعده‌های دنباله‌دار مسئولان کهگیلویه و بویراحمد

پای لنگ اینترنت و وعده‌های دنباله‌دار مسئولان کهگیلویه و بویراحمد
روزشمار سال تحصیلی به نیمه نزدیک می‌شود اما در سایه کرونا، روش‌های نوین تدریس، پای لنگ اینترنت و محرومیت کهگیلویه و بویراحمد، مسئولان مخابراتی تنها به وعده‌ها اکتفا می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس "وعده سر خرمن" کلمات عجیب و غریبی نیست و مدیرعامل مخابرات استان با آنها آشنایی کامل دارد چرا که اگر از آغاز سال تحصیلی در کهگیلویه و بویراحمد بر بستر رسانه های برخط ملی و استانی جستجو کنیم با تعدد اخبار گلایه‌های مردم روستاها و شهرهای استان و نبود و ضعف اینترنت روبرو خواهیم شد، محرومیتی که در عصر جدید تنها پاسخ مسئولان مخابراتی به آن وعده و واگذاری به آینده نزدیک و دور است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

کرونای تاج‌دار با همه اوصاف بدش برای مردم اما رونمایی خوبی از وضعیت فقر زیرساخت مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد کرد چرا که کلاس‌های مجازی، خدمات غیرحضوری و ده‌ها خدمات دیگر نیازمند زیرساخت‌های مخابراتی مطلوب و مناسب است.

,

آموزش در کشور و کهگیلویه و بویراحمد به سمت الکترونیکی شدن رفت اما در استان بی رمق بودن وضعیت مخابرات و اینترنت نیازمند احیاء جدی است که مسئولان بالادستی با تغییراحتمالی مدیریت، تامین تجهیزات و برنامه ریزی منسجم می توانند جهش را در این بخش رونق دهند.

,

آنچه این روزها با توجه به وضعیت و مدل جدید آموزش در دوران کرونا وجود آن در استان به شدت احساس می شود رسیدگی به وضعیت زیرساختی مخابرات و اینترنت در کهگیلویه و بویراحمد است تا گام‌های لنگ آموزش را با وجود کرونا، آینده سازان  ایران مستحکم بردارند.

,

صبح زاگرس این فرصت را در اختیار مسئولان مخابراتی قرار می‌دهد تا گزارشی واقعی از وضعیت مخابرات و اینترنت استان به مردم ارائه کنند تا رسانه  پا به پای مسئولان در تحقق وعده‌ها تلاش کند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه