استکباردوستی رسانه ای در لوای حمایت از دولت/ذوق مذاکره چه کسانی را شل کرده است؟
اینکه در گوشه ای از کشور که زخمی از دشمنی استکبار به یادگار ندارد چنین سخنی گفته شود ملالی نیست ولی این که چرا یک سایت محلی در استان خوزستان که شاهد 8سال حمله بیرحمانه استکبار به خاک خود بوده است اقدام به اظهار استکبار دوستی می کند جای تعجب دارد![
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رهیاب نیوز،طی روزهای گذشته برخی رسانه ها با ادعای دولت دوستی که البته دوستی آنها شباهت نزدیکی به خاله خرسه دارد با تقبیح اقدامات دستگاه های مختلف از جمله شهرداری اهواز و سایر سازمان ها و رسانه ها در 13 آبان برای محکومیت استکبار جهانی این اقدامات را بهره برداری سیاسی از عقاید مذهبی مردم دانستند و این اقدامات ارزشی را در تضاد با سیاست های دولت عنوان کردند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, رهیاب نیوز,قدری در این بیانات رهبر معظم انقلاب تامل کنید:" هرکس علاقهمند به امام حسین است، یعنی علاقهمند به اسلام سیاسی است، اسلام مجاهد است، اسلام مقاتله است، اسلام خون دادن است، اسلام جان دادن است؛ معنای اعتقاد به امام حسین این است. اینکه آدم در یک مجلس روضه یا هیئت عزادارى مراقب باشد که نبادا وارد مباحث اسلام سیاسى بشود، این غلط است."
, ., .,اینکه در گوشه ای از کشور که زخمی از دشمنی استکبار به یادگار ندارد چنین سخنی گفته شود ملالی نیست ولی این که چرا یک سایت محلی در استان خوزستان که شاهد 8سال حمله بیرحمانه استکبار به خاک خود بوده است اقدام به اظهار استکبار دوستی می کند جای تعجب دارد!
,در حالی که دولت بر پیاده کردن سیاست ها وخطوط قرمز نظام که حفظ آرمان ها و ارزش های انقلاب از جمله آن هاست تاکید می کند عده ای به دنبال هل دادن نگاه دولت به سمت سازش با استعمارگران هستند که صد البته خبرگان سیاست خارجی در دولت یازدهم مواظبت لازم برای قرار نگرفتن در دام آن ها را دارند.
,همچنین مقامات آمریکایی بارها بر عدم خوشبینی نسبت به نتایج مذاکرات تاکید کرده اند، از طرفی کنگره نیز با انتخاب آمریکایی ها به سود جنگ طلبان جمهوری خواه و مخالفان تحریم – مذاکره مصادره شد حالا بیایید پرتقال فروش را حالی کنید!
,اینکه نوجوانی از سرجهالت اظهارنظری پیرامون رابطه با امریکا داشته باشد و از مقایسه آن ها با بدکاران تاریخ نگران شود نمی تواند چندان مورد سرزنش باشد لکن اگر این نوجوان با ابزاری چون رسانه بخواهد خط رسانه ای صدای آمریکا و بی بی سی را پیگیری کند ضعف نظارت دستگاه های مسئول را می رساند.
,و در انتها باید گفت مساله آمریکا در کشور ما موضوع یک نزاع سیاسی نیست چراکه دشمنی با آمریکا به سبب جنایت هایش در حق ملت ایران که در عصر حاضر نماد استکبار است مطلبی پذیرفته شده در بین آحاد جامعه اعم از دولتی و غیر دولتی است حتی تیم مذاکره کننده هسته ای!
,پی نوشت:
,امریکا چه ندارد که حکومت بنی امیه داشت؟
,آیا اینگونه افکار از یک مبنای سکولاری برخوردارد نیست؟
,,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه