فرماندار شهرستان هرسین:
عملیات لایروبی کانالهای زهکشی حوزه گاماسیاب آغاز شد
عبادالله کنجوریان از آغاز عملیات لایروبی کانال های زهکشی حوزه گاماسیاب خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبادالله کنجوریان در گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت: وقوع سیل در سالهای گذشته و انباشت رسوبات در کانال های زه کشی اطراف رودخانه گاماسیاب و در محدوده روستای چمبطان باعث مسدود شدن این کانال ها و در نتیجه ورود سیل به اراضی کشاورزی روستاهای حاشیه این رودخانه شده بود.
فرماندار شهرستان هرسین افزود: این عملیات به طول ۵ کیلومتر و از روز یکشنبه سی ام آذر ماه آغاز و تا روز سه شنبه هفته جاری ادامه خواهد داشت.
کنجوریان تصریح کرد: مسدود شدن این کانال ها باعث سرازیر شدن سیل به روستاهای اطراف این رودخانه مخصوصا روستای چمبطان و باتلاقی شدن اراضی کشاورزی آن شده بود.
وی همچنین در پایان تصریح کرد : با لایروبی این کانالها روان آب های منطقه به رودخانه گاماسیاب هدایت میشوند و از وقوع سیل جلوگیری می شود
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه