logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو سابق کمیسیون انرژی مجلس دهم:

روحانی می‌خواهد مجلس را در حالت تدافعی قرار دهد

روحانی می‌خواهد مجلس را در حالت تدافعی قرار دهد
خادمی گفت: اظهارات حسن روحانی سبب می‌شود تا نمایندگان در عمل به وظایف قانونی خود دچار تردید شوند و در حالت تدافعی قرار بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هدایت‌الله خادمی، عضو سابق کمیسیون انرژی مجلس دهم در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز، درباره اظهارات رئیس جمهور که گفته بود «ادعای نظارت نمایندگان بر وزرا و دولت فهم ناقص از قانون است»، گفت: متأسفانه بعد از ۴۰ سال آقای روحانی می‌گوید که هیچ نهاد و هیچ مسئولی از شرح وظایف خود آگاهی ندارد و قانون اساسی را نمی‌داند و تفسیرهای متفاوتی از قانون اساسی صورت می‌گیرد؛ لذا این ادعا زشت و زیبنده دولت و نظام نیست.

وی افزود: مجلس در رأس امور است، اما آقای رئیس جمهور شأن مجلس را حفظ نمی‌کند، البته بخشی از این مشکل به خاطر وجود بعضی اشتباهات و رفتارهایی است که خود مجلس انجام می‌دهد.

نماینده سابق مردم ایذه و باغملک در مجلس دهم بیان کرد: اینکه رئیس دولت تدبیروامید می‌گوید تفسیر نمایندگان از حق قانونی‌شان اشتباه است، اصلاً موضع‌گیری شایسته‌ای نیست. خب آقای رئیس جمهور بگوید الان باید چکار کرد؟ آیا باید از کشور دیگری مفسر قانون بیاوریم و به او بگوییم که قانون اساسی ما را تفسیر کند!

خادمی معتفد است؛ اظهارات حسن روحانی سبب می‌شود تا نمایندگان در عمل به وظایف قانونی خود دچار تردید شوند و در حالت تدافعی قرار بگیرند.

وی یادآور شد: روحانی می‌بیند که در پایان دوره ریاست جمهوری خود قرار دارد و برای اینکه مجلس را از مواضعش نسبت به دولت عقب براند؛ بنابراین به چنین اظهارنظرهایی مبادرت می‌ورزد. البته ناگفته نماند او فکر می‌کند که مجلس در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ به دنبال کار انتخاباتی است.

این نماینده سابق مردم در مجلس دهم با بیان اینکه قوه مقننه باید در سطحی باشد که دولت علیه آن موضع‌گیری نکند، گفت: متأسفانه دولت از قوه مقننه حساب نمی‌برد. به‌عنوان مثال وزیر نفت به روسیه سفر می‌کند و اعضای کمیسیون انرژی هم به همراه وزیر راهی روسیه می‌شوند. اعضای کمیسیون انرژی مجلس دهم یک بار با وزیر نفت به سفر خارج از کشور نرفتند؛ چون در این شرایط که انتقادات نسبت به بیژن زنگنه وزیر نفت زیاد است و حتی در معرض استیضاح قرار دارد و زنگنه به دنبال بهانه برای جلوگیری از استیضاحش است، نمایندگان نباید با او به روسیه سفر می‌کردند.

خادمی تصریح کرد: نزاع و تقابل میان مجلس و دولت باعث می‌شود کشور از برنامه‌ها و اهداف توسعه‌ای خود بازبماند و نتواند در مسیر پیشرفت و توسعه قرار بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران نیوز،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه