logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

هادی العامری: ژنرال سلیمانی خود را فدای عراق کرد

هادی العامری: ژنرال سلیمانی خود را فدای عراق کرد
دبیر کل سازمان بدر عراق با اشاره به اینکه سردار شهید «قاسم سلیمانی» دغدغه عراق را داشت، گفت که وی خود را فدای عراق کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «هادی العامری» دبیر کل سازمان بدر و رئیس ائتلاف الفتح در پارلمان عراق طی کنفرانسی در استان «صلاح‌الدین» عراق ضمن تمجید از نقش سردار شهید «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه گفت که وی خود را فدای آزادسازی عراق از دست سازمان تروریستی داعش کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
به نوشته پایگاه خبری «المعلومه»، وی در کنفرانس «صلح عشائری» در استان صلاح‌الدین تصریح کرد: حاج [قاسم] سلیمانی تلاش زیادی برای آزادسازی عراق کرد و چه بسا که بیش از ما دغدغه عراق داشت و برای عراق نگران بود و ما را به لزوم تلاش برای آزادسازی عراق فرا می‌خواند، بیش از ما مشتاق بود، خود را برای عراق به خطر انداخت، در خطوط مقدم حضور  یافت و در راه عراق به شهادت رسید.
,
 
,
العامری افزود: اگر دشمن ما را از شهادت می‌ترساند، [باید بداند] که ما با شهادت بر دشمن پیروز می‌شویم.
,
 
,
نظامیان تروریست آمریکایی بامداد سیزدهم دی ماه سال گذشته در اقدامی تروریستی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و معاون رئیس سازمان الحشدالشعبی را به همراه چند نفر از رزمندگان مقاومت هنگام خروج از فرودگاه بغداد به شهادت رساندند.
,
 
,
به گفته برخی مقامات در سازمان الحشد الشعبی عراق تا پایان ماه جاری میلادی در سراسر عراق، در این زمینه چندین مراسم در دو بخش رسمی و مردمی تدارک دیده شده است. شعار «شهادت و حاکمیت» نیز به عنوان شعار اصلی اولین سالروز بزرگداشت فرماندهان شهید انتخاب شده تا بر ضرورت اخراج اشغالگران و بازپس‌گرفتن حاکمیت عراق تاکید شود.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه