رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان:

تست کرونا در شهرستان سنقروکلیایی رایگان شد

تست کرونا در شهرستان سنقروکلیایی رایگان شد
علی کریمی از رایگان شدن تست کرونا در شهرستان سنقروکلیایی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی کریمی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: با توجه به هزینه‌های بالای تست کرونا به ویژه تست انتهای حلق PCR، بسیاری از افراد جامعه توان انجام چنین آزمایشاتی را ندارند و این امر شناسایی بیماران و مبتلایان را با مشکل مواجه می‌کند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقروکلیایی تصریح کرد: با توجه به لزوم دسترسی افراد مختلف جامعه به این خدمت، هماهنگی‌های لازم برای انجام این آزمایش به صورت رایگان انجام شده است.

دکتر کریمی در ادامه افزود: یکی از مهمترین گام‌های مؤثر در مقابله با بیماری کرونا، شناسایی بیماران و ناقلان این ویروس است که این مهم جز با انجام تست‌های تخصصی میسر نمی‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با هماهنگی‌های به عمل آمده و تأمین کیت‌های مورد نیاز، تست رایگان PCR  کرونا در مرکز ۱۶ ساعته ارزیابی کرونا، جنب مسجد شهید واعظی محله اسلام آباد سنقر انجام خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه