معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش وپرورش استان ایلام/

جلسه پرسش و پاسخ وگفتمان دینی با رویکرد ترویج و تعمیق باورهای دینی در مدارس استان ایلام برگزار می شود

جلسه پرسش و پاسخ وگفتمان دینی با رویکرد ترویج و تعمیق باورهای دینی در مدارس استان ایلام برگزار می شود
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش وپرورش استان ایلام گفت:جلسه پرسش و پاسخ وگفتمان دینی با رویکرد ترویج و تعمیق باورهای دینی در مدارس استان ایلام برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از روشنا،یدالله جایدری معاون پرورشی و فرهنگی استان ایلام  با اشاره به برگزاری مطلوب گفتمان های دینی و جلسات پرسش و پاسخ در مدارس استان، که با همکاری و بهره گیری از  اساتید حوزه های علمیه  و مدرسین دانشگاهی و مدرسان تربیت سیاسی در مدارس صورت می گیرد اعلام کرد: در سال تحصیلی 94ـ93 ، تعداد 650جلسه گفتمان دینی  با موضوعات متعدد و نشست پرسش و پاسخ دانش آموزی در مدارس استان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, روشنا, روشنا,

وی گفت: این جلسات به منظور ارتقای سطح دانش و آگاهی اعتقادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی دانش آموزان، با حضور ائمه محترم جمعه و جماعات ، اساتید برجسته حوزه های علمیه ، اساتید دانشگاه و مدرسان سیاسی مدارس در سطح دانش آموزان متوسطه دوره اول و دوم  برگزار می گردد.

,

 معاون پرورشی و فرهنگی استان ایلام به تعامل مطلوب  بین آموزش وپرورش و حوزه های علمیه و نیز ائمه محترم جمعه و جماعات اشاره و افزود : امروز به برکت انقلاب اسلامی توجه به مسائل تربیتی و دینی در کنار مسائل آموزشی دانش آموزان زمینه مناسبی برای افزایش باورهای دینی در آنان فرآهم نموده و برپایی نماز جماعت با حضور ائمه محترم جمعه و جماعات درمدارس یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که موجب تقویت دین باوری و افزایش باورهای دینی دانش آموزان می شود.

,

 وی حضور روحانیون در نماز جماعت مدارس و برگزاری جلسه پرسش و پاسخ را موجب برطرف کردن شبهات شرعی آنان بیان کرد.

,

جایدری  تصریح کرد: طرح  گفتمان ها ی دینی و نشست های پرسش و پاسخ با دعوت از اساتید و صاحبنظران مربوطه و با هدف ترویج روحیه خودباوری  دردانش آموزان استان ونیز با تشکیل نشست های پرسش و پاسخ دانش آموزی، رفع ابهامات و شبهات دینی و پاسخگویی به پرسش های این عزیزان در مراکز آموزشی اجراخواهد شد و در بصیرت بخشی به آینده سازان  در جهات گوناگون( اعتقادی ـ تربیتی و سیاسی اجتماعی ) نیز موثر خواهد بود .

, جایدری  تصریح کرد: طرح  گفتمان ها ی دینی و نشست های پرسش و پاسخ با دعوت از اساتید و صاحبنظران مربوطه و با هدف ترویج روحیه خودباوری  دردانش آموزان استان ونیز با تشکیل نشست های پرسش و پاسخ دانش آموزی، رفع ابهامات و شبهات دینی و پاسخگویی به پرسش های این عزیزان در مراکز آموزشی اجراخواهد شد و در بصیرت بخشی به آینده سازان  در جهات گوناگون( اعتقادی ـ تربیتی و سیاسی اجتماعی ) نیز موثر خواهد بود .,

انتهای پیام/ص

, انتهای پیام/ص]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه