رئیس دامپزشکی شهرستان سنقروکلیایی خبر داد؛

لزوم واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین علیه بیماری تب برفکی در شهرستان سنقروکلیایی

لزوم واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین علیه بیماری تب برفکی در شهرستان سنقروکلیایی
محمد ایمانی سنجر گفت: جهت پیشگیری از وقوع بیماری بسیار خطرناک تب برفکی و خسارات احتمالی ناشی از آن، دامداران سنقروکلیایی هر چه سریعتر نسبت به انجام واکسیناسیون بهاء دار توسط مراکز بخش خصوصی شهرستان اقدامات لازم را انجام دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ایمانی سنجر در گفتگو با مرصادنیوز اظهار داشت: تب برفکی، یک بیماری ویروسی و واگیر دار بین حیوانات است به طوری که هنگام بروز در گله گاو، گوسفند و بز صد در صد گله را مبتلا می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز ,

رئیس دامپزشکی شهرستان سنقروکلیایی بیان داشت: این بیماری موجب کاهش تولید شیر و گوشت دام می‌شود و ضررهای اقتصادی برای دامدار به همراه دارد.

وی با بیان اینکه این بیماری با درمان خاصی همراه نیست، عنوان کرد: پیشگیری از بروز این بیماری منوط به واکسیناسیون، رعایت موارد بهداشتی، مراقبت شدید، جلوگیری از نقل و انتقال دام آلوده و قرنطینه کردن حیوانات مبتلا است.

ایمانی سنجر با بیان اینکه واکسیناسیون تب برفکی به مراکز درمانگاهی بخش خصوصی واگذار گردیده است، افزود : جهت پیشگیری از وقوع بیماری بسیار خطرناک تب برفکی و خسارات احتمالی ناشی از آن، دامداران سنقروکلیایی هر چه سریعتر نسبت به انجام واکسیناسیون بهاء دار توسط مراکز بخش خصوصی شهرستان اقدامات لازم را انجام دهند.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه