logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان:

۶ اثر طبیعی لرستان ثبت ملی می‌شود

۶ اثر طبیعی لرستان ثبت ملی می‌شود
قاسمی گفت: 6 اثر طبیعی لرستان واجد شرایط ثبت ملی شناخته شد که با ثبت این تعداد، آثار طبیعی ثبت شده به 49 مورد می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، سید امین قاسمی اظهار داشت: شش اثر از استان لرستان در جلسه شورای ملی ثبت میراث طبیعی واجد شرایط ثبت شناخته شده است که  شامل چهار درخت کهنسال و دو آبشار مربوط به شهرستانهای سلسله و دورود می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,

وی افزود: دو درخت کهنسال چنار در روستاهای سرنجه و ژیریان، یک درخت کهنسال بلوط از گونه‌ نادر معروف به دارِمازو در روستای لعل‌آباد و درخت کهنسال داغداغان (تاوی-تاک) در روستای کاکارضا امیدعلی و دو آبشار آبگرمه و حشوید در شهرستان دورود است که شرایط ثبت ملی را دارند.

,

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان تصریح کرد: طبق آیین‌نامه و دستورالعمل‌های مصوب شورای ملی ثبت آثار، بررسی شرایط و ارزش ثبت آثار در چهار حوزه آثار غیرمنقول(اماکن تاریخی فرهنگی)، آثار منقول (اموال فرهنگی و اشیا تاریخی)، آثار طبیعی (مناظر بدیع جغرافیایی، محوطه‌های طبیعی – تاریخی، پدیده‌ها و نمونه‌های ارزشمند گیاهی، جانوری و زیستگاه‌ها) و آثار ناملموس (رویدادها مراسم و آیین‌های معنوی و فرهنگی، آواها و …) در فهرست ملی را در بر می‌گیرد که با ثبت این آثار، تعداد آثار طبیعی ثبت شده استان لرستان به ۴۹ مورد می رسد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه