logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مصوبه کمیسیون تلفیق برای تقویت بنیه دفاعی کشور

مصوبه کمیسیون تلفیق برای تقویت بنیه دفاعی کشور
نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 از مصوبه این کمیسیون برای هزینه کرد دارایی‌هایی آزاد شده به دنبال طرح دعاوی در مجامع بین‌المللی توسط وزارت دفاع برای تقویت بنیه دفاعی کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمحسن دهنوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون تلفیق ۱۴۰۰ گفت: در جلسه امشب اعضای کمیسیون مصوب کردند که دارایی‌ که از طریق طرح دعاوی در مجامع بین‌المللی توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح آزاد می‌شود برای تقویت بنیه دفاعی کشور هزینه شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: همچنین اعضای کمیسیون در مصوبه دیگری دولت را مکلف کردند تا برای ساخت مسجد، مدرسه و... در مجموعه‌های مسکن مهر زمین رایگان در اختیار دستگاه‌های ذی‌ربط برای ساخت این امکان قرار دهد.
,
 
,
نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: براساس مصوبه کمیسیون واردات خودروی آمبولانس برای اورژانس کشور از پرداخت عوارض معاف شد.
,
 
,
دهنوی خاطرنشان کرد: همچنین اعضای کمیسیون تلفیق مصوب کردند که قوه قضاییه بخشی از درآمدهای اختصاصی خود را برای پرداخت حقوق شوراهای حل اختلاف هزینه کند.
,
 
,
به گزارش فارس، مصوبات کمیسوین تلفیق پس از تصویب در صحن علنی مجلس و تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه