logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گزارش تصویری/

تصاویر/وضعیت قرمز در سایت زباله محمد آباد

تصاویر/وضعیت قرمز در سایت زباله محمد آباد
استان قزوین جز نخستین استان‌های کشور است که سایت پیشرفته مدیریت، سازماندهی پسماند، دفن بهداشتی زباله و تولید کود شیمیایی از زباله دارد.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سایت محمد آباد در سال ۹۲ از سوی شهرداری قزوین با هدف دفع پسماند راه‌اندازی شد و قرار بود تا ۲۰ سال با ورود روزانه ۳۰۰ تن زباله به فعالیت بپردازد. این سایت صد هکتاری دارای چهار لندفیل (گورستان شیرآبه پسماند شهری) ست و زباله‌های ۲۱ شهر از ۲۴ شهر استان و ۲۰۰ حوزه دهیاری در این سایت تفکیک و دفن می‌شود.در سال‌های اخیر با ورود روزانه بیش از ۷۰۰ تن پسماند به مجموعه، ظرفیت سایت محمدآباد در وضعیت قرمز قرار گرفته و نارضایتی‌های بسیاری را در پی داشته است. ظرفیت ناکافی، تفکیک نشدن زباله و از کار افتادن و غیر فعال بودن دستگاه‌های تفکیک و دعوای حقوقی بر سر مالکیت از مشکلات این سایت است و از دیگر معضلات این سایت می‌توان به بوی بسیار نامطبوع برای روستاهای اطراف و همچنین رهاسازی شیرابه زباله و خطر آن برای آلوده‌سازی آب‌های زیرزمینی و از بین رفتن حاصلخیزی زمین‌های دشت قزوین و … نام برد. به عقیده فعالان محیط زیستی این محل با ورود زباله بیش از ظرفیت، نبود لندفیل مجزا برای دفع زباله‌ ‎ های بیمارستانی، وجود زباله‌های سمی و شیمیایی و ایجاد آلودگی برای آب‌های زیرزمینی، به خطری جدی برای محیط زیست و دشت قزوین تبدیل شده است. این سایت از سال ۹۴ مجموعاً ۴ هزار تن پسماند خارج ازاستان قزوین و حدود ۲۴ هزار تن انواع زباله از داخل استان دریافت کرده است. نگرانی‌هایی در این زمینه وجود دارد که به گفته کارشناسان برخی فلزات سنگین در پسماندهای صنعتی در صورت ترکیب شدن با خاک می‌توانند خطرات زیست محیطی به همراه داشته باشند و با آلوده کردن آب و خاک، سلامت انسان‌ها را نیز تهدید کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه