logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی خبر داد:

رفع کمبود نیروهای تخصصی در مراکز درمانی تامین اجتماعی

رفع کمبود نیروهای تخصصی در مراکز درمانی تامین اجتماعی
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: مشکلات ناشی از کمبود نیروهای تخصصی در مراکز درمانی این سازمان بر طرف خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر امیرعباس منوچهری در بازدید از مراکز درمانی تامین اجتماعی استان هرمزگان با اشاره به اهمیت استراتژیک این استان، گفت: استان هرمزگان از اولویت های کاری معاونت درمان سازمان است و در بازدید صورت گرفته از مراکز درمانی ملکی، مشکلات حوزه درمان تامین اجتماعی در این استان بررسی می شود.

منوچهری با اشاره به وسعت ارائه خدمات درمانی تامین اجتماعی در کشور و اینکه مشکلات در بخش درمان در همه کشور تقریبا مشابه یکدیگر است، اظهار کرد: برای هر استان باید با توجه به مشکلات خاص آن منطقه برنامه‌ریزی شود.

وی با تاکید به توزیع ناعادلانه خدمات درمانی در کشور گفت: عدم دسترسی عادلانه به خدمات درمانی، یکی از مشکلات تمامی مراکز درمانی در کشور است و سطح بندی خدمات درمانی به دلیل مشکلاتی که ایجاد شده است، در اولویت های سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی بودجه ای بالغ بر ۱۶۴۰ میلیارد تومان برای سطح بندی خدمات درمانی در راستای ایجاد دسترسی عادلانه به خدمات درمانی به بیمه شدگان برای سال جاری در نظر گرفته است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: با اعتبار سطح بندی خدمات درمانی در سطح سازمان در سال جاری و سال آتی، امیدواریم شاهد دسترسی عادلانه بیمه شدگان به خدمات درمانی باشیم.

وی افزود: گرچه متولی اصلی درمان در کشور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است اما سازمان تامین اجتماعی با داشتن ۷۷بیمارستان و ۳۰۸درمانگاه توانسته ۱۵درصد درمان کشور را بر عهده گیرد.

منوچهری بیان کرد: شهر بندرعباس از نظر ظرفیت بستری به متوسط کشوری نزدیک است اما استان هرمزگان وضعیت مناسبی ندارد به طوری که متوسط بستری کشور یک و ۷۷ دهم درصد است اما در کل استان، زیر یک درصد است.

وی افزود: طبق تفاهم هایی که با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته است، مشکل نیروهای تخصصی در مراکز تامین اجتماعی با استفاده از نیروهای طرحی و ضریب K در دانشگاه حل خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه از هر دو نفر ایرانی، یک نفر بیمه شده سازمان تامین اجتماعی است، خاطرنشان کرد: ۹۵ درصد از بیماران در بیمارستان های سازمانی، بیمه شدگان تامین اجتماعی هستند که با شیوع کرونا در حال حاضر به ۷۸ درصد رسیده است.


معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در اجرای طرح نسخ الکترونیکی در کشور خاطرنشان کرد: اجرای طرح نسخ الکترونیکی که یک طرح ملی است، نیازمند همراهی و تعامل برون سازمانی است و سازمان تامین اجتماعی در جهت رفع و با برنامه ریزی‌‎های ویژه، به مرور این همکاری‎ها را بیشتر خواهد کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، گفتنی است در این بازدید، علی رجبی مدیر کل ارزیابی و تعالی خدمات درمانی و دکتر شیرمردی مشاور معاون درمان سازمان تامین اجتماعی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه