هفته فرهنگی شهرستان آشتیان در تابستان سال 94 برگزار می شود
فرماندار شهرستان آشتیان گفت: برای اولین بار و به عنوان یک طرح ابتکاری در استان مرکزی انجام شده است و هدف آن انجام بهتر برنامه های فرهنگی، جلوگیری از موازی کاری دستگاه های فرهنگی و حصول نتیجه مطلوب تر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سفیر آشتیان، فرماندار شهرستان آشتیان در جلسه کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی از طرح سند توسعه فرهنگی به عنوان یک طرح ابتکاری در استان مرکزی نام برد و گفت: سند توسعه فرهنگی برای اولین بار و به عنوان یک طرح ابتکاری در استان مرکزی انجام شده و هدف آن انجام بهتر برنامه های فرهنگی، جلوگیری از موازی کاری دستگاه های فرهنگی و حصول نتیجه مطلوب تر است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, سفیر آشتیان,وی این جلسه را در راستای توجیه و بحث و تبادل نظر اعضا در این زمینه دانست و اظهار کرد: اعضای کارگروه، برنامه های فرهنگی دستگاه خود را طبق برنامه های پیش بینی شده در برش شهرستانی سند توسعه فرهنگی برنامه ریزی و انجام دهند.
,محمود حسنی با اشاره به اینکه برنامه های سند توسعه فرهنگی از مورخ 1 مرداد 93 شروع شده است، افزود: برش شهرستانی سند توسعه فرهنگی از طریق ادارات کل به کلیه اعضای کارگروه ارسال شده و اعضا باید گزارش اقدامات سه ماهه خود را به فرمانداری ارائه کنند.
,از مهم ترین مصوبات این جلسه اقدام کلیه اعضای کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی نسبت به شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های فرهنگی شهرستان برای هفته فرهنگی که از 24 تا 30 مرداد ماه 94 است بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه