logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

معاون اول قوه قضاییه:

تسریع پرونده‌های مربوط به دستگاه قضا پیگیری می‌شود

تسریع پرونده‌های مربوط به دستگاه قضا پیگیری می‌شود
معاون اول قوه قضائیه بابیان اینکه برای حل مشکلات مردم تلاش‌های لازم صورت می‌گیرد، گفت: تسریع پرونده‌های مربوط به دستگاه قضا پیگیری می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای عصر پنج‌شنبه در حاشیه دیدار مردمی به میزبانی دادگستری سمنان در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان اینکه بسیاری از مشکلات مردمی در مراجعه‌ها با سایر ارگان‌ها و دستگاه‌ها است، ابراز داشت: این افراد تا جایی که باشد راهنمایی و با نامه‌نگاری به ارگان و دستگاه مربوط کمک خواهند شد.

وی بابیان اینکه بخش دیگری از پرونده‌ها مربوط به خود دستگاه قضا است، افزود: اکثریت این پرونده‌ها بر روند اجرای سرعت پرونده تأکید دارند که با هماهنگی‌های مربوط برای حل مشکل تلاش می‌شود.

معاون اول قوه قضائیه بابیان اینکه برای برخی دیگر از پرونده‌ها نیز حکم صادر و درخواست رسیدگی مجدد دارند، ابراز داشت: اگر چنانچه شرایط لازم برای بررسی مجدد پرونده وجود داشته باشد این کار صورت می‌گیرد اما اگر امکان وجود ندارد افراد توجیه خواهند شد.

محسنی اژه‌ای بابیان اینکه برای تسریع پرونده‌های مربوط به قوه برنامه‌ریزی لازم صورت می‌گیرد، در ادامه تصریح کرد: تا حد امکان دستورات لازم برای رفع مشکل اخذ می‌شود.

وی افزود: اختلاف بر سر تملک اراضی بین افراد حقیقی و بخش دولتی، کلاه‌برداری، اعاده دادرسی، پرونده‌های طلاق و مهریه، مشکلات استمهال تسهیلات بانکی، توقیف و تملیک اموال از سوی بانک‌ها، مشکلات ناشی از عملکرد شهرداری، تخلفات شرکت‌های تعاونی و دیگر موارد این‌چنینی نیز ازجمله مراجعه‌های مردم به دستگاه قضا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه