logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  2. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  3. گسست میان ادعا و واقعیت
  4. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  5. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  6. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  7. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  8. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  9. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  10. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  11. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  12. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  13. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  14. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  15. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  16. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  17. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  18. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  19. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  20. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!

در قالب اردوی راهیان نور صورت گرفت:

اعزام 320 دانش‌آموز دختر سمنانی به مناطق دفاع مقدس

اعزام 320 دانش‌آموز دختر سمنانی به مناطق دفاع مقدس
رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان سمنان گفت: بیش از ۳۲۰ نفر دانش‌آموزان دختر شهرستان سمنان وز سه شنبه به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از شاخه طوبی، محمد یعقوبی رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان سمنان با اعلام این خبر هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور را آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ دفاع مقدس شهامت و رشادت‌های دلاورمردان و گسترش فرهنگ شهادت، ایثار و خودگذشتگی عنوان کرد و افزود: برای نخستین‌بار اردوی راهیان نور دانش‌آموزی همراه با اولیا برگزار می‌شود که مورد استقبال خانواده‌ها نیز قرار گرفته است، در این کاروان نیز برخی از دانش‌آموزان به اتفاق مادران خود حضور خواهند داشت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, شاخه طوبی,

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان سمنان با بیان اینکه این کاروان به مدت چهار روز از مناطق جنگی شلمچه اروند و فتح المبین و هویزه دیدن خواهند کرد، خاطرنشان کرد: از جمله برنامه‌های فرهنگی فراخوان مسابقه عکس و خاطره‌نویسی با موضوع "فداکاری‌ها و دلاوری‌های رزمندگان استان سمنان" است که در پایان به آثار برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.

,

وی همچنین به برنامه‌های فرهنگی در اردوگاه خرمشهر اشاره کرد و گفت: نمایشگاه "جنگ دیروز، جنگ امروز" جهت شناخت و آشنایی دانش‌آموزان با دشمنی‌های جنگ دیروز  و ابزار جنگ نرم امروز و راه‌های مقابله با آن برپا شده است.

,

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان سمنان با اشاره به اینکه نمایشگاه آسیب‌های اجتماعی با موضوعات دجالواره، مدگرایی ، حیا و ... برای بازدید دانش‌آموزان مهیا شده است، بیان کرد: دانش آموزان بعد از بازدید از مناطق جنگی و یادمان‌ها از این نمایشگاه‌ا که در حسینیه مقر خرمشهر برپا شده‌اند نیز دیدن خواهند کرد.

,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه