logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

علیلو در گفتگو با تبریز بیدار:

در رأی به وزیرعلوم، نقش وی در فتنه مهم است / ترکان سخن سخیف نزند

در رأی به وزیرعلوم، نقش وی در فتنه مهم است / ترکان سخن سخیف نزند
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به معرفی فخرالدین آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم گفت: باید سوابق وی را بررسی نماییم ولی آنچه که مهم است بررسی نقش وی در فتنه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار، علی علیلو در گفتگو با خبرنگار سیاسی تبریزبیدار درباره معرفی آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم گفت: فعلا سوابق آقای آشتیانی را مشاهده نکرده ایم ولی آنچه که خواسته نمایندگان می باشد این است که فرد معرفی شده از قشر دانشگاهی جامعه باشد و تجربه مدیریتی خوبی را در کارنامه وی مشاهده نماییم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تبریز بیدار,

این نماینده مجلس با اشاره به نقش تعهد در نقش رأی به وزیر گفت: نمایندگان به برخی از مطالب از جمله پایبندی به نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه و همچنین اصول نظام حساس هستند و باید فرد معرفی شده در این مورد مشکلی نداشته باشد.

,

علیلو همچنین با اشاره به نقش فتنه در رأی به وزیر پیشنهادی گفت: اینکه وی به چه کسی در سال88 رأی داده است برای ما مهم نیست بلکه نقش وی بعداز نماز جمعه 29 خرداد رهبر انقلاب باید زیر ذره بین قرارگیرد و برای ما در این بحث خطوط مشخص می باشد.

,

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به اظهارات ترکان(مشاور رئیس جمهور) مبنی براینکه اگر قرار باشد تعرفه واردات برداشته شود، در هیچ صنعتی به جز آبگوشت و قرمه‌سبزی، در هیچ تکنولوژی تولید رقابتی و برتری نخواهیم داشت، گفت: مسئولان نباید همچین حرفی را بزنند چرا که ما در کشوری زندگی می کنیم که آوازه هسته ای شدن و نانویی شدن آن با اتکای به جوانان ایرانی در دنیا مطرح است. در طب سنتی هم ما مستندات داریم که فرمولها و کتابهای دانشمندان ایرانی در اروپا تدریس می شود با وجود این پتانسیل ها چقدر باید نگاه فردی کوچک باشد نسبت به این مسئله؟

,

علیلو ادامه داد: من متأسفم که معاون رئیس جمهور این چنین اظهار نظر می کند؛اگر ایشان صاحب فکر نیستند بهتر است سکوت کنند تا دستاوردهای علمی را زیر سؤال نبرند.

,

وی همچنین در پایان سخنانش گفت: پیشنهاد می کنم ایشان حداقل اگر به آمارهای ملی توجهی ندارند، بروند و آمارهای خارجی را در حوزه پیشرفت های علمی مطالعه نمایند و این سخنان سخیف را دیگر نزنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه