logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نکوداشت پرویز پورحسینی و چنگیز جلیلوند در اختتامیه «فجر ۳۹»

نکوداشت پرویز پورحسینی و چنگیز جلیلوند در اختتامیه «فجر ۳۹»
نکوداشت پرویز پورحسینی بازیگر و چنگیز جلیلوند صداپیشه و بازیگر که امسال به دلیل ابتلا به بیماری کرونا دار فانی را وداع گفتند، در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، امسال برای احترام به جایگاه دو هنرمند پیشکسوت سینمای ایران، مراسم نکوداشت دو هنرمند فقید سینمای ایران، پرویز پورحسینی بازیگر و چنگیز جلیلوند صداپیشه و بازیگر که امسال به دلیل ابتلا به بیماری کرونا از میان ما رفتند، در مراسم اختتامیه سی و نهمین جشنواره فیلم فجر برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

پورحسینی در دوران فعالیت خود دو بار نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و برنده یک دیپلم افتخار از جشنواره فیلم فجر شد. این بازیگر نام‌آشنا در ۷ آذر ۹۹ بر اثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.

,

عنوان «مرد حنجره طلایی» و «آقای دوبله ایران» که به میان می‌آید، نام چنگیز جلیلوند یکی از مهم‌ترین نام‌هایی است که در ذهن علاقه‌مندان به سینما ثبت شده است. در سال ۹۹ ویروس کرونا این هنرمند برجسته را از جامعه هنری ایران گرفت اما صدای ماندگارش در یادها زنده است.

,

سی و نهمین جشنواره فیلم فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۹۹ همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به دبیری سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد برگزار خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه