فرمانده سپاه کرمانشاه از طرح توسعه حرم احمدابن اسحاق بازدید کرد+تصاویر
بهمن ریحانی از قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت ولیعصر(عج) و طرح توسعه حرم احمدابن اسحاق(ره) در سرپل ذهاب بازدید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازی دراز، بهمن ریحانی در سفری یکروزه به سرپل ذهاب در معیت امام جمعه شهرستان از قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت ولیعصر(عج) و طرح توسعه حرم احمدابن اسحاق(ره) در سرپلذهاب بازدید کرد.
فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در این بازدید گفت: حضرت احمدابن اسحاق(ره) از محدثین بزرگ اسلامی است که چهار امام همام را درک کرده و جایگاه ویژه ای در بین مردم شهرستان دارد و ملجا و مامن محبین اهل بیت در شهرستان است.
وی افزود: این حرم مطهر که محلی برای برنامه های مذهبی و فرهنگی شهرستان بوده و در آینده به جمکران ثانی بدل خواهد شد لذا می طلبد که در امر بازسازی و توسعه آن تسریع شود.
,
,
,
,
انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه