logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو هیئت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس:

عمر برخی پروژه‌های بر زمین مانده به ۶۰ سال می‌رسد

عمر برخی پروژه‌های بر زمین مانده به ۶۰ سال می‌رسد
اسماعیل حسین زهی گفت: عمر برخی از پروژه‌هایی که بر زمین مانده و بلاتکلیف است، به ۶۰ سال نیز می‌رسد؛ پیمانکاران از این شرایط بدشان نمی‌آید زیرا با تأخیر پروژه، تعدیل دریافت می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل حسین زهی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص تکمیل پروژه های ورزشی نیمه کاره اظهار داشت: در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی بحث های اولیه انجام و قرار شد با کارشناسان و سرمایه‌گذاران جلسات متعددی برگزار شود تا دولت در صورت امکان پروژه های نیمه تمام را به بخش خصوصی واگذار کند.

وی افزود: صحبت‌های های اولیه انجام شده اگرچه ممکن است تحقق نیابد.

حسین زهی تصریح کرد: عمر برخی از پروژه هایی که بر روی زمین مانده به ۶۰ سال نیز می رسد و پیمانکاران هم از این شرایط بدشان نمی آید زیرا با تأخیر پروژه، تعدیل دریافت می‌کنند.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی گفت: از وزارت ورزش انتظار داریم با سازمان برنامه و بودجه جلساتی را برگزار کند و توافقات لازم انجام شود تا کاری برای تکمیل پروژه های نیمه کاره انجام شود.

حسین زهی واگذاری پروژه های نیمه کاره را مناسب ارزیابی و عنوان کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی دولت، سرمایه گذار بخش خصوصی نه تنها در حوزه پروژه های ورزشی بلکه در حوزه پروژه‌های عمرانی باید ورود کند.

حسین زهی تصریح کرد: برخی از پروژه ها نظیر ورزشگاه‌های ۲ و ۳ هزار نفره سالها است که ناتمام مانده اند در حالی که نه با پیمانکار خاتمه کار انجام شده و نه قرارداد فسخ شده و همین هزینه های گزافی بر دولت تحمیل کرده است.

وی عنوان کرد: یکی از مباحث طرح شده در مجلس شورای اسلامی این است که هنگام تخصیص بودجه باید شاخص‌های کمتر توسعه یافتگی استانها لحاظ شود.

وی افزود: در واقع نباید تخصیص اعتبارها یکنواخت انجام شود بلکه باید درصد تخصیص به استان های کمتر توسعه یافته افزایش یابد در غیر این صورت فاصله میان استان‌های کمتر توسعه یافته و  توسعه یافته بیشتر می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه