مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردى کشور خبر داد؛
ایجاد بزرگترین بندر تجارى کشور، در محدوده شهرستان جاسک
راستاد با اشاره به ایجاد بزرگترین بندر تجارى کشور، در محدوده شهرستان جاسک، تاکید کرد: توسعه جاسک در سطح ملى، بسیار مهم و راهبردى است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ محمد راستاد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانورى روز گذشته پس از بازدید از دو بندر کوه مبارک و جاسک از جمله بنادر شرق هرمزگان اظهار کرد: توسعه جاسک در سطح ملى؛ بسیار مهم و راهبردى است و در فاز شناخت؛ به جمعبندى رسیدهایم تا بزرگترین بندر تجارى کشور را در محدوده شهرستان جاسک احداث کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وى ادامه داد: در تعامل با وزارت نفت، جانمایى نهایى مشخص و مطالعات اجرایى سازمان بنادر و دریانوردى در این رابطه آغاز خواهد شد.
,مدیرعامل سازمان بنادر و دریانورى با اشاره به اینکه حمل و نقل و تجارت دریایى در شرق تنگه هرمز؛ براى اولین بار مدنظر قرار مى گیرد، عنوان کرد: قصد داریم تا به جز بندر چابهار بتوانیم پذیرش کشتىهاى اقیانوس پیما را در شرق تنگه هرمز نیز داشته باشیم که این مسئله در محدوده شهرستان جاسک مدنظر قرار خواهد گرفت.
,راستاد افزود: در رابطه با فعالیت ناوگان سنتى و مشکلات به وجود آمده براى بومیان شهرستان جاسک، هرگز نگاه سازمان این نیست که ناوگان سنتى فعالیت نکنند بلکه سازمان بنادر و دریانورى نمىتواند به واسطه جایگاه حاکمیتى خود براى صاحبان کالا تکلیف تعیین کند که از چه طریقى بار خود را حمل کنند و بنابراین سازمان بنادر و دریانوردى از طریق اعطاء تسهیلات با حداقل ٢٠ درصد آورده و ارائه بیشترین میزان یارانه، کمک خواهد کرد تا مشکل لنجداران؛ حل و در راستاى برطرف کردن معضل بیکارى و اشتغال بومیان منطقه گام برداریم.
,مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردى تصریح کرد: ٧۵ درصد تخفیف در رابطه با حقوق و عوارض بندرى لنجها از سوى سازمان بنادر و دریانوردى به تصویب رسیده است تا بتوانیم به فعالیت لنجداران کمک کنیم.
,راستاد خاطر نشان کرد: سازمان بنادر؛ نهایت تلاش خود را انجام میدهد تا در راستاى رفع دغدغه لنجداران شهرستان جاسک؛ گامهای عملی بردارد و در بلندمدت نیز آمادگى دارد تا از محل وجوه اداره شده تسهیلات لازم را ارائه کند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه