logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

رئیس سازمان بسیج سازندگی مطرح کرد؛

عزم جدی بسیج برای آزاد سازی و اشتغالزایی زندانیان غیر عمد

عزم جدی بسیج برای آزاد سازی و اشتغالزایی زندانیان غیر عمد
رئیس سازمان بسیج سازندگی از آزادسازی ۲ هزار و ۷۱۴ زندانی غیرعمد در سومین مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد زهرایی با حضور در ندامتگاه زنان شهر ری (قرچک) با اشاره به آغاز رزمایش کمک مومنانه از هفته وحدت امسال و پس از فرمان رهبر انقلاب اسلامی، گفت: مراحل اول و دوم رزمایش کمک مومنانه بصورت تهیه بسته معیشتی و سبد حمایتی شامل کیف و کفش، لوازم التحریر، بسته‌های بهداشتی و درمانی، قربانی، کارت هدیه و غذای گرم برای آسیب دیدگان از ویروس کرونا انجام شده است.

وی افزود: مرحله سوم این رزمایش با فرماندهی سردار سرلشکر سلامی و در قرارگاه امام حسن (ع) با همکاری کمیته امداد، بنیاد مستضعفان، آستان قدس رضوی و ستاد اجرایی امام برای هدفمند و مبنایی‌تر کردن فعالیت‌ها آغاز شد.

وی گفت: در این مرحله موضوعات جدیدی از جمله آزادسازی زندانیان غیرعمد با کمک واحد حقوق دانان سازمان بسیج از ابتدای هفته وحدت تا پایان سال جاری به فعالیت‌های قبلی اضافه شده که تاکنون به کمک اجتماعات مردم نهاد و خیرین ۲ هزار و ۷۱۴ نفر از زندانیان غیر عمد آزاد شده اند.

وی تصریح کرد: بسیج سازندگی به کمک کمیته امداد امام خمینی(ره)، کمیته ای تحت عنوان آزاد سازی زندانیان غیر عمد تشکیل داده است و باید بتواند گفتمان سازی آزادسازی زندانیان غیر عمد را نیز به یک فرهنگ عمومی مردمی تبدیل کند.

زهرایی گفت: ما نیاز به نهضتی برای آزاد سازی زندانیان غبر عمد داریم و این با یک نهاد نمی تواند ادامه داشته باشد و هیچ فردی و خیری هم به تنهایی نمی تواند آن را انجام دهد، لذا احتیاج به یک کار نهضتی و مردمی داریم. مسئولین نیز باید بتوانند کار گفتمان سازی آزاد سازی زندانیان را انجام بدهند و خود مردم هم باید همکاری نمایند، تا بتوانیم نگاه مردم را به کسی که زندانی شده تغییر دهیم و این کار نیاز به یک نهضت مردمی دارد.

سردار زهرایی افزود: در مرحله بعد این رزمایش مادران زندانی غیر عمد در دهه مبارک فجر آزاد خواهند شد. او گفت: برای تثبیت و ایجاد فرصت‌های شغلی و کمک به آسیب دیدگان از کرونا تاکنون ۱۴ هزار و ۸۱۵ فرصت شغلی ایجاد شده است.

مسؤول بسیج سازندگی کشور اشاره کرد: هم قبل و هم بعد یک سری اقداماتی باید انجام دهیم تا قبل از وارد شدن زندانی به زندان به فکر مباحث حقوقی، احکام و قوانین ایشان باشیم که بشود احکام جایگزین را برای زندانیان غیر عمد انجام داد، مثل اینکه اشتغال زندانیان می تواند در حکم قاضی درج گردد و کسانی که زندانی هستند می شوند برای آزاد سازیشان از قبل مهارت آموزی را به ایشان آموزش داد.

سردار زهرایی گفت: بسیج سازندگی بعنوان یک دستگاه اجرایی با سازمان هایی چون فنی و حرفه ای، جهاد کشاورزی، راه و ترابری و جهاد دانشگاهی می تواند ظرفیت سازی در راستای اشتغالزایی برای زندانیان غیر عمد انجام دهد.

ایشان افزود: اگر بسیج سازندگی و سازمان زندان ها بتواند به نجات زندانیان خانم بیاید و مخصوصا مادران زندانی را کمک و آزاد کند، می تواند نسل ساز آینده این عزیزان باشد.

وی با بیان اینکه جهادگران و اقشار مختلف بسیج در دوبخش عمومی و تخصصی دسته بندی شده اند گفت: هم در کمک مومنانه هم در توانمند سازی زندانیان عزیز با کمک آموزش و اشتغال می توانیم خدمت شما عزیزان باشیم. ازین رو بسیج سازندگی با ۱۳۰۰ تسهیل گر فعال، می تواند برای ایجاد شغل به زندانیان آموزش تخصصی دهد. بسیج اقشار هم به کمک محرومین آمده اند که می توانند خدمات عمومی و تخصصی را به زندانیان عرضه کنند.

وی در آخر اشاره کرد: در بخش عمومی ۱۴۰ هزار جهادگر طی سه ماه اخیر، مراجعه، شناسایی، غربالگری و معرفی بیماران کرونایی به مراکز درمانی را به عهده داشتند و در بخش تخصصی نیز ۲۴ هزار و ۷۰۰ نفر در قالب تیم‌های بهداشتی متشکل از یک نفر پزشک، ۴ نفر پرستار و ۱۰ نفر بهیار به آموزش و کمک به بیماران کرونایی پرداختند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه