استاندارا تهران عنوان کرد؛

تحقق ۹۰ درصد از تعهدات اشتغالزایی در استان تهران

تحقق ۹۰ درصد از تعهدات اشتغالزایی در استان تهران
بندپی گفت: در مجموع ۹۰ درصد از ۹۶ هزار تعهد اشتغال در استان تهران در ۱۰ ماهه سال ۹۹ محقق شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه خبری تهران نیوز، انوشیروان بندپی استاندار تهران در آیین رونمایی از پروژه‌های عمرانی باقرشهر اظهار داشت: امروز پروژه‌های مختلف بهداشتی، فرهنگی، مذهبی، تولیدی، زیست‌محیطی و اشتغال‌زایی در شهرستان ری به بهره‌برداری می‌رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران نیوز،,

وی با بیان اینکه دهه فجر یادآور ایثارگری، همدلی و وحدت تمامی اقشار جامعه است، گفت: خمیره انقلاب اسلامی ماهیت فرهنگی داشته، البته پس از پیروزی انقلاب اسلامی ابعاد مختلف توسعه، عمران و آبادی ایران در حوزه‌های مختلف را شاهد هستیم.

,

استاندار تهران ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در حوزه رشد و پیشرفت علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و فناوری زبانزد سایر کشورهاست. در بیانیه گام دوم ترسیم‌شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به اقتصاد قوی به عنوان نقطه کلیدی عدم سلطه پذیری و بالندگی اقتصاد و جهش تولید توجه شده است.

,

وی با بیان اینکه شهرستان ری در سال ۱۳۹۹ رتبه نخست اشتغالزایی را در بین شهرستان‌های استان تهران به خود اختصاص داده است، عنوان داشت: در مجموع ۹۰ درصد از ۹۶ هزار تعهد اشتغال در استان تهران در ۱۰ ماهه سال ۹۹ محقق شده است، البته شهرستان ری نسبت به برنامه زمان‌بندی اشتغالزایی بسیار جلوتر است و نگاه ما به ری این است که قبله تهران است و باید در زمینه توسعه آن گام‌های جدی‌تری برداشته شود.

,

بندپی با اشاره به اینکه امروز چهار پروژه ویژه فرهنگی و مذهبی برای شهرستان ری به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: با وجود همه دستاوردها، نقاط حساسی در کشور وجود دارد که آسیب‌پذیری در شاخص‌های زیست‌محیطی ازجمله آن است؛ لذا تلاش ما بر این است که در کلانشهر تهران تمام عوامل خطر شناسایی شود و برای کاهش عوامل خطر با سنجش و تحلیل درستی صورت پذیرد؛ زیرا معتقدیم در شرایط آلودگی هوا نمی‌توان تمام کسب و کارها را تعطیل کرد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه