logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ایران‌نادو نمونه‌های کنترل دوپینگ را طی یک هفته به آزمایشگاه ارسال می‌کند

ایران‌نادو نمونه‌های کنترل دوپینگ را طی یک هفته به آزمایشگاه ارسال می‌کند
ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران اعلام کرد: بر اساس استاندارد بین المللی وادا، هر نمونه کنترل دوپینگ باید حداکثر طی مدت یک هفته به آزمایشگاه های اکردیته ارسال شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص نمونه گیری های انجام شده از فدراسیون وزنه برداری، به اطلاع می رساند در طول سال میلادی ۲۰۲۰ از رشته وزنه برداری مجموعا  ۷۹ نمونه گرفته شده است. از این تعداد ۴۲ نمونه گیری در دو ماه اول سال میلادی انجام شده و نتایج همه دریافت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به علت رفع محدودیت های ناشی از کرونا و از سرگیری فعالیت های این رشته ورزشی از آذر ماه، ۲۷ ورزشکار در روز های ۱۵، ۱۸، ۱۹ و ۲۰ آذر ۱۳۹۹ مورد نمونه‌گیری قرار گرفتند. این کیت ها روز ۲۶ آذر به مقصد آزمایشگاه ارسال شده و منتظر نتیجه آنالیز آنها هستیم.

,

در سال میلادی جدید ۱۰ ورزشکار در روز ۲۵ دی مورد نمونه‌گیری قرار گرفتند و کیت های مربوطه روز ۷ بهمن به مقصد آزمایشگاه ارسال شده است. نمونه گیری از تمام رشته ها در حال پیگیری است. مطابق انتظار ورزشکاران و فدراسیون های ورزشی، ستاد ملی مبارزه با دوپینگ در امر مبارزه با دوپینگ بر اساس استانداردهای روز آژانس (وادا) انجام وظیفه می کند و در انجام این وظیفه در تعامل کامل با فدراسیون ها عمل می شود. لذا از همکاران محترم فدراسیون ها توقع می رود در اظهار نظرهای خود نهایت دقت را مبذول نمایند.

,

این ستاد همواره آماده پاسخگویی به درخواست ها و سوالات فدراسیون و ورزشکاران بوده و متعهد به تامین فضای پاک ورزشی است تا سلامت ورزشکاران حفظ شده، فضای رقابت عادلانه و سالم ایجاد شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه