logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ضربه کرونا به تجارت جنوب شرق کشور؛

آمار صادرات کالا از گمرکات سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت

آمار صادرات کالا از گمرکات سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان گفت: صادرات کالا از گمرگات سیستان و بلوچستان در سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به دلیل شیوع ویروس کرونا با کاهش ۱۸ درصدی همراه بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ محمد علی خاشی، مدیرکل گمرک زاهدان و ناظر گمرمات سیستان و بلوچستان در نشست با خبرنگاران که پیش از ظهر امروز برگزار شد، بیان کرد: همه تلاش گمرکات این است که در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، مطابق شعار سال و تحقق اهداف نظام گام بر داریم.
 
وی با اشاره به نقش گمرک در توسعه اشتغال افزود: در مرزها به فراخور پذیرش مسئولیت توسط گمرک اشتغال ایجاد شده و چرخ واحدهای تولیدی می چرخد که به بدون تردید در افزایش فرصت اشتغال مثمر است.
 
این مقام مسئول افزود: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه یک میلیارد و ۱۱۳ میلیون دلار با وزن ۳ میلیون و دویست و بیست هزار تن کالای صادراتی از گمرکات سیستان و بلوچستان جابه جا شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش ۱۸ درصدی همراه بوده است.
 
وی علت کاهش صادرات کالا از گمرکات سیستان و بلوچستان را بسته بودن مرزها به دلیل شیوع کرونا اعلام کرد و گفت: از این میزان کالای صادراتی ۳۳۱ میلیون دلار با وزن یک میلیون و نود و پنج هزار و دویست و نود تن به صادرات کالاهای سیستان و بلوچستان اختصاص داشت که از نظر ارزش پنج درصد و به لحاظ وزن ۶ درصد کاهش داشته است.
 
خاشی اذعان کرد: عمده کالاهای صادراتی شامل سیمان، میوه، صیفی جات، خرما، تخم گشنیز، گاز و گوجه فرنگی است که به کشورهای هند، پاکستان، افغانستان، عمان، امارات متحده عربی و عراق صادر شده است.
 
به گفته وی، همچنین از ابتدای امسال هزار و پانصد و بیست و یک اظهار نامه وارداتی به ارزش ۶۰۹ میلیون و چهارصد و چهل و پنج هزار و هشتصد و نه دلار و وزن یک میلیون و یکصد و پنجاه و نه هزار و هشتصد تن تشکیل شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش و وزن به ترتیب با کاهش ۳۵ و ۱۶ درصدی همراه بوده است.

مدیرکل گمرک زاهدان اضافه کرد: در ۱۰ ماهه امسال، ۱۷ هزار هشتصد و نود و نه فقره اظهارنامه ترانزیت خارجی به تعداد ۳۲ هزار و چهارصد و نود و سه کامیون شامل گندم، برنج، تخم زیره، ادویه، قند و شکر به وزن ۶۴۲ هزار و نهصد و چهل و دو تن از طریق گمرکات میلک، میرجاوه و چابهار به کشورهای تاجیکستان، هند، افغانستان، پاکستان و امارات تزانزیت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد کاهش داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

به گفته وی، یکی از شرح وظایف گمرکات مبارزه با قاچاق کالا و ارز است که در همین راستا هفته گذشته بزرگترین کشف سال های اخیر در زمینه مواد مخدر به وزن ۲۹۶ کیلوگرم وزن در مرز میلک صورت گرفت.
 
خاشی با بیان این که با وجود این که گمرک به جهت شرح وظایف دامنه عمل گسترده ای دارد، اما امکانات و نیروی انسانی آن جوابگو نیست، عنوان کرد: ۱۸۴ پست گمرکات این استان خالی است که به طور قطع در صورت تامین نیرو می توان خدمات بهتری به مردم ارائه داد.
 
انتهای پیام/
 

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه