logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

احراز یک کرسی بین‌المللی توسط نصیرزاده در فدراسیون جهانی بدنسازی

احراز یک کرسی بین‌المللی توسط نصیرزاده در فدراسیون جهانی بدنسازی
دفتر امور بین الملل وزارت ورزش و جواناk از احراز یک کرسی بین المللی توسط رئیس فدراسیون بدنسازی کشورمان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، دفتر امور بین الملل وزارت ورزش و جوانان روز پنجشنبه اعلام کرد فدراسیون جهانی بدنسازی طی مکاتبه ای از انتصاب پست بین المللی در فدراسیون جهانی بدنسازی تحت عنوان "عضو هیأت اجرایی فدراسیون جهانی (IFBB)" به عبدالمهدی نصیرزاده خبر داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در حکم صادره از سوی فدراسیون جهانی بر ضرورت حمایت کلیدی از برنامه های اعضای جدید جهت توسعه ورزش بدنسازی و پرورش اندام در کشورهای خود و ارائه نظرات و برنامه ریزی در جهت ارتقای جایگاه ورزش مذکور در سطح قاره ای و جهانی تأکید شده است.
,
 
,
فرشید طهماسبی مدیرکل امور بین الملل وزارت ورزش و دبیر کمیته حمایت از توسعه ارتباطات بین المللی و جایگاه نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی ورزش با اعلام این مطلب که فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران دارای ظرفیت های بالایی برای توسعه دیپلماسی ورزشی و عمومی کشور است، این اتفاق را به فدراسیون بدنسازی و جامعه ورزش کشور تبریک گفته و اظهار امیدواری کرده است در راستای اجرای دقیق دستورالعمل کمیته مزبور، بتوان با برنامه ریزی دقیق، اقدامات ارزشمندی را در جهت احراز حداکثری کرسی های مهم بین المللی و نیل به اهداف وزارت ورزش و جوانان در عرصه سیاست خارجی محقق نمود.
,
 
,
لازم به ذکر است احراز کرسی یادشده در پی تلاش های گسترده از سوی دکتر صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، دکتر علی نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای و رایزنی های دفتر امور بین الملل با وزارت امورخارجه کشورمان، بدست آمده است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه