آغاز مرحله ششم اردو تیم ملی کاراته در دانشگاه علامه/ آغاز تمرینات پس از تست کرونا
مرحله ششم اردو تیم ملی کاراته به میزبانی دانشگاه علامه آغاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، مرحله ششم اردوی تیم ملی کاراته کشورمان با رعایت پروتکل های بهداشتی از امروز ۱۹ بهمن در دانشگاه علامه طباطبایی تهران آغاز خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,ملی پوشان آقایان کاراته کشورمان عصر امروز وارد اردو خواهند شد تا آزمایش کرونا از تمام نفرات حاضر در اردو به عمل آید و پس از اعلام نتایج، تمرینات تیم ملی کاراته از دوشنبه آغاز گردد.
,طبق اعلام شهرام هروی سرمربی تیم ملی آقایان، این مرحله از اردو تا ۲۷ بهمن ماه ادامه خواهد داشت و ملی پوشان کاراته آقایان کشورمان از روز دوشنبه تمرینات خود را دو نوبت صبح و عصر آغاز خواهند کرد.
,ششمین مرحله از اردوی تیم ملی کاراته آقایان برای حضوری قدرتمند در رقابت های کاراته وان استانبول و مراکش که یکی از رقابت های گزینشی برای المپیک توکیو است، تشکیل می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه