جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش:
بومیسازی تجهیزات نیروی هوایی، دست مستشاران آمریکایی را کوتاه کرد/ جت یاسین و جنگنده کوثر؛ قطرهای از دریای اقتدار دفاعی ایران
امیر سرتیپ حمید واحدی گفت: بعد از انقلاب نیروی هوایی با همراهی وزارت دفاع، صنعت داخلی و استفاده از ظرفیت نخبگان اهداف خود را پیش برد و رونمایی بسیاری از تجهیزات را در ارتش شاهد هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش همزمان با دهه مبارک فجر درباره دستاوردهای ۴۲ ساله انقلاب در حوزه دفاعی و نظامی، در گفتگو با خبرنگار تیتریک گفت: زمان جنگ ایران با عراق، یکی از فرماندهان به دیدار امام(ره) رفته و به ایشان اعلام می کند که چند روز بیشتر توان پرواز نداریم اما ایشان در جواب فرمودند بروید و کار خودتان را انجام دهید.
امیر سرتیپ حمید واحدی با اشاره به اینکه نیروی هوایی در دفاع مقدس پشتیبانی از نیروها و بمباران ها را بر عهده داشت، افزود: غرش جنگنده ها به رزمندگان جبهه روحیه می داد، آن زمان با سختی های زیادی گذشت و نیروی هوایی سربلند بیرون آمد اما این پایان کار نبود.
وی به تشکیل جهاد خودکفایی به دستور رهبر معظم انقلاب در زمان جنگ اشاره کرد و اظهار داشت: شهید ستاری هم متجمع اوج را برای بازسازی هواپیماها ایجاد کرد این در حالی بود که متاسفانه قبل از انقلاب علی رغم که اینکه نیروی هوایی تجهیز محور بود کارکنان فنی ما اجازه نزدیک شدن به هواپیماها را نداشتند.
امیر واحدی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب کار هوایپماها دست مستشاران آمریکایی بود و ایرانی ها صرفا نیروی آنها بودند، تصریح کرد: بعد از انقلاب نیروی هوایی با همراهی وزارت دفاع، صنعت داخلی و استفاده از ظرفیت نخبگان اهداف خود را پیش برد و جوانان دانش خود را در اختیار این مجموعه قرار دادند.
,
,
,
,
,
,
خلبان بمب افکن سوخو۲۴ به تامین قطعات حساس توسط صنعت اشاره کرد و با تاکید بر اینکه گلوگاه ها و موانع نیروی هوایی با این رویه برداشته شد، گفت: در گذشته اورهال هواپیماها را مستشاران خارجی انجام می دادند اما امروز اورهال هواپیماهای ترابری و شکاری با کمک وزارت دفاع و متخصصان ایرانی در داخل کشور انجام می شود.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه