نارضایتی معلمان و دانش آموزان هشترود از نحوه زمانبندی کلاسها

نارضایتی معلمان و دانش آموزان هشترود از نحوه زمانبندی کلاسها
معلمان و دبیران مقاطع ابتدائی و متوسطه سه ساله اول هشترود از زمانبندی مدارس و افزایش تعداد ساعات آموزشی ناراضی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا و به نقل از

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

پیک هشترود، از شروع سالتحصیلی جدید دانش آموزان مقاطع ابتدائی و سه ساله اول متوسطه شیوه جدیدی از حضور در کلاس درس را تجربه می کنند بطوریکه هر زنگ کلاس حدود ۱۰۰ دقیقه و در دو وقت ۵۰ دقیقه ای تنظیم می شود و در بین این دو وقت نیز یک استراحت ۵ دقیقه ای است تا در برخی از کلاسها معلمان جابجا شوند و دانش آموزان نیز تنفسی داشته باشند. از طرفی این افزایش تعداد ساعات تدریس باعث شده زمان تعطیلی مدارس نیز حدود ۱ ساعت دیرتر شود.

, پیک هشترود,

آنچه از گفته های مسئولین مربوطه در مورد اهداف این طرح برمی آید این است که این طرح برای جلوگیری از طولانی بودن زمان کلاسها و در نتیجه کاهش میزان خستگی دانش آموزان و افزایش میزان یادگیری آنها است.

,

اما از همان روزهای اول اکثر دبیران و دانش آموزان هشترود به دلایل مختلفی از این طرح ابراز نارضایتی کرده اند. اولین دلیل سردرگمی دانش آموزان و دبیران در این زمانهای ۵۰ دقیقه ای در برخی از دروس از جمله دروس پایه است و دبیران گلایه دارند تا مقدمات لازم را برای آموزش فراهم می کنند زنگ به صدا در می آید و تمرکز دانش آموزان نیز از بین می رود و نمی توانند با برنامه ریزی جلو بروند. در برخی از دروسی هم که نیاز به زمانهای زیاد نیست دبیران با وقت های اضافه روبرو می شوند.

,

دومین دلیل همین فرسایشی بودن حضور دانش آموزان در مدرسه است. دانش آموزان از ساعت ۷٫۳۰ دقیقه صبح تا ساعت ۱۳٫۴۰ دقیقه در مدارس هستند و درسهای متعدد با تعداد زنگهای متوالی را می گذرانند که این خود باعث کاهش سطح یادگیری، خستگی و عدم تمرکز آنها در زمان آموزش است.

,

همچنین در مقاطع ابتدائی نیز همین زمانهای اضافی حضور دانش آموزان در مدارس صرف فعالیتهای هنری و پرورشی می شود و عملا یادگیری صورت نمی گیرد.

,

اگرچه در روزهای آتی شاید شاهد اعتراض دبیران بصورت تنطیم نامه های اعتراضی توسط آنها باشیم اما باید مسئولین تنظیم کننده این ساعات در وزارت آموزش و پرورش بدانند جذابیت کلاس های درسی با روش‌های جذاب تدریس، متن جذاب و معلم پرجاذبه و مطالب درسی غنی حاصل می‌شود و نمی توان با کاهش ساعات تدریس و کم کردن بازه آنها تا زمانی که زیرساختها در کشور و مدارس کشور فراهم نشود، کیفیت آموزشی را افزایش داد.

, جذابیت کلاس های درسی با روش‌های جذاب تدریس، متن جذاب و معلم پرجاذبه و مطالب درسی غنی حاصل می‌شود و نمی توان با کاهش ساعات تدریس و کم کردن بازه آنها تا زمانی که زیرساختها در کشور و مدارس کشور فراهم نشود، کیفیت آموزشی را افزایش داد., جذابیت کلاس های درسی با روش‌های جذاب تدریس، متن جذاب و معلم پرجاذبه و مطالب درسی غنی حاصل می‌شود و نمی توان با کاهش ساعات تدریس و کم کردن بازه آنها تا زمانی که زیرساختها در کشور و مدارس کشور فراهم نشود، کیفیت آموزشی را افزایش داد.,

شاید شنیدن پاسخ های قانع کننده مسئولان آموزش و پرورش در این زمینه پاسخگوی سوالات والدین، دانش آموزان و دبیران در این زمینه باشد.

,

 

,

انتهای پیام/ج

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه