logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همزمان با سراسر کشور صورت گرفت؛

آغاز مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در سیستان و بلوچستان

آغاز مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در سیستان و بلوچستان
صبح امروز مردم ولایتمدار و انقلابی سیستان و بلوچستان همزمان با سراسر کشور، در یوم الله ۲۲ بهمن به شکرانه پیروزی انقلاب اسلامی گرد هم آمدند تا چهل و دومین سالگرد این پیروزی شکوهمند را جشن بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، صبح امروز مردم ولایتمدار و انقلابی سیستان و بلوچستان همزمان با سراسر کشور، در یوم الله ۲۲ بهمن به شکرانه پیروزی انقلاب اسلامی گرد هم آمدند تا چهل و دومین سالگرد این پیروزی شکوهمند را جشن بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
جشن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جای جای سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است و امسال رنگ و بوی متفاوتی نسبت به سال های گذشته دارد.

راهپیمایی امسال در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی همانند سراسر کشور به صورت خودرویی و موتوری در حال انجام بوده و حال و هوای دیگری را به جشن ملی ایرانیان داده است.

در این میان مردم انقلابی سیستان و بلوچستان اعم از شیعه و سنی، زن و مرد، کودک و نوجوان، پیر و جوان با حضور در میدان آزادی زاهدان و دیگر میعادگاه ها در سراسر استان نشان دادند که همواره همراه انقلاب شکوهمند اسلامی هستند و راه امام مراحل و شهدای گرانقدر را ادامه می دهند.

پایتخت وحدت اسلامی ایران، در حال خلق حماسه ای دیگر است تا به جهانیان نشان دهد این انقلاب به حق بوده و از دل مردم نشات گرفته است و آن ها هم با پیروی از ولایت فقیه میراث گرانقدر امام راحل را ارج می نهند.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه