logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بیانیه سازمان بسیج مستضعفین در سالگرد پیروی انقلاب؛

راه برون رفت از مشکلات، تبعیت از ولایت فقیه است

راه برون رفت از مشکلات، تبعیت از ولایت فقیه است
سازمان بسیج مستضعفین در بیانیه ای با تبریک چهل و دومین سالگرد پیروی انقلاب اسلامی، تاکید کرد: راه برون رفت از مشکلات، تبعیت از ولایت فقیه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان بسیج مستضعفین در بیانیه‌ای فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

متن این بیانیه به شرح زیر است:

,

"وَ نُرِیدُ أَن نَّمُنَّ عَلَیَ الَّذِینَ استُضعِفُوا فِی الأَرضِ وَ نَجعَلَهُم أَئِمَّهً وَ نَجعَلَهُم الوَارِثینَ" (قصص/۵)
«و ما بر آن هستیم که بر مستضعفان روی زمین نعمت دهیم و آنان را پیشوایان سازیم و وارثان گردانیم»

,
,

دهه مبارک فجر یادآور روزهای تجسّم اراده و عظمت امام بزرگوار و شهیدان گرانقدری است که با خون خود، نهالی ارزشمند را برای ملت ایران به یادگار گذاشتند که امروز به درختی ستبر و تنومند تبدیل شده است.

,

انقلاب اسلامی نقطه پایان تحقیر و بهره کشی تاریخی از ملت ایران است؛ ملتی که در اعصار مختلف با ظلم‌ها و ستمگری‌ها دست و پنجه نرم کرده است.

,

این روزها یادآور روزهایی است که ملت مسلمان ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) با حرکت الهی و الهام بخش خود طومار عمر استبداد داخلی و استعمار خارجی را برای همیشه در هم پیچیدند و نقطه آغازی در حیات تاریخی، ملی و اسلامی کشور شدند.

,

با انقلاب اسلامی هدایت سرنوشت ملت ایران بر مبنای حق و عدالت پی ریزی و ۲۲ بهمن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرصت مغتنمی شد که مردم غیور و شجاع ایران اسلامی با آرمان‌های جاودان معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) مجددا بیعت نمایند.

,

بدون شک ملت هوشیار و بیدار اسلامی نیک می‌دانند که رمز تداوم حرکت پیروزمندانه انقلاب اسلامی و راه عبور از مشکلات فراروی کشور، نه در تعامل با نظام استکباری و نه دل خوش کردن به قدرت‌هایی است که جز خدعه و نیرنگ چیزی در برابر ایران، ارائه نکرده اند، بلکه راه برون رفت از مشکلات در تمسک و تبعیت از ولایت فقیه و تکیه بر توان داخلی به همت همه مردم، خصوصا جوانان ایران اسلامی است.

جمهوری اسلامی ایران در حالی چهل و دومین سالگرد پیروزی خود را جشن می‌گیرد که پیشرفت‌های خیره کننده جوانان این مرز و بوم در حوزه‌های مختلف، الگویی برای آزادی خواهان جهان شده است و با توجه به منشور بیانیه گام دوم انقلاب دومین مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی جهاد بزرگ برای ساختن کشور در حال محقق شدن است.

سازمان بسیج مستضعفین به عنوان نهادی برخاسته از متن مردم با قدم نهادن در راه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب با همت و تلاش بسیجیان در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اشتغال زایی، محرومیت زدایی و ... تا فائق آمدن بر مکر و توطئه دشمنان و گره خوردن این انفلاب با رهبری امام خامنه‌ای (مدظله العالی) به انقلاب جهانی مهدی موعود (عج) تمامی ظرفیت‌های خود را به کار گرفته و ذره‌ای از این راه الهی عدول نخواهد نمود.

,
,
,
,
,

 

,

 

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه