logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون سیاسی بسیج مستضعفین کشور مطرح کرد؛

استقلال آزادی جمهوری اسلامی، بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب

استقلال آزادی جمهوری اسلامی، بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب
حبیب‌زاده گفت: امروزه به چنان قدرتی در حوزه بهداشت رسیده‌ایم که توریسم درمانی داریم و از کشورهای جنوب خلیج فارس برای درمان به ایران می‌آیند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم حبیب‌زاده، معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین کشور در گفتگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه هر انقلابی را  باید عملکرد آن را متناسب با شعارهایی که داده است ارزیابی کنیم گفت: شعار اول انقلاب، استقلال آزادی جمهوری اسلامی  بود و حتی رقبا و دشمنان به دستابی کشور ایران به این مهم اذعان دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,
حبیب زاده با بیان اینکه در حوزه جمهوری اسلامی، مشارکت مردم در سرنوشت خودشان مثال‌زدنی است عنوان کرد: اگر در یک دوره از انتخابات هم مشارکت کاهش پیدا میکند به خاطر گلایه مندی هایی است که از عملکرد برخی از مسئولین وجود دارد.
,
 
,
معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین کشور با بیان اینکه در حوزه های مختلف نیز انقلاب اسلامی دستاوردهایی داشته است افزود: در یک مورد آن می توان به حوزه بهداشتی اشاره کرد و گفت: کشوری که در ابتدای انقلاب حتی توان تامین پزشک برای مردم خود را نداشته است و از بنگلادش،هندوستان و پاکستان پزشک وارد می کرد، امروزه به چنان قدرتی در حوزه بهداشت دست یافته است که قدام به توریسم درمانی می کند.
,
 
,
حبیب زاده تصریح کرد: بین تمام کشورهای دنیا چند کشور جرات دارند در حوزه ساخت واکسن کرونا وارد شوند و ایران جز آن معدود کشورهایی است که در این حوزه وارد شده و به نتیجه های خوبی هم رسیده است.
,
 
,
معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین کشور با بیان انکه واقعیت های بیانگر آن است که  ما در حوزه های مختلف پیشرفت های بسیار زیادی داشته ایم افزود: ما ادعا نداریم به قلعه رسیده ایم و هر چه بیشتر کار کنیم کارهای برزمین مانده هم هست، اما با علم به مشکلاتی که در حوزه عدالت، وحدت و انسجام ملی است اما معتقدیم دستاوردهای نظام خیلی بیشتر از آن چیزی است که رسانه ها بیان می کنند و نسل جوان ما باید مطئن باشند که ما در آینده نچندان دور ایران را بسیار قدرتمندتر از امروز با مشکلات کمتر و رفاه بیشتر  تحویل آنها خواهیم داد.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه