logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

فرماندار تفت:

پروژه‌های شهرستان تفت به نام شهدا احداث می‌شوند

پروژه‌های شهرستان تفت به نام شهدا احداث می‌شوند
نوکار فرماندار تفت گفت: از ابتدای سال در نظر گرفتیم تا پروژه‌های شهرستان تفت به نام شهدا احداث و به بهره‌برداری برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، علیرضا نوکار پیش از ظهر امروز در نشست خبری ستاد یادواره شهدای شهرستان‌های یزد، تفت، بافق دومین کنگره ملی 4 هزار شهید استان دارالعباده و دارالعلم یزد که در حسینیه آقا برگزار شد اظهار داشت: در شهرستان تفت با جلساتی که برگزار شد، بخشداران مکلف شدند تا به موازات اجرای برنامه‌ها در شهرستان و استان، آنها نیز پیگیر برگزاری هر چه بهتر این اقدامات در بخش‌های خود باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

فرماندار شهرستان تفت به برخی از اقدامات صورت گرفته در راستای کنگره 4 هزار شهید استان در این شهرستان اشاره کرد و گفت: اهدای کتاب به کتابخانه توسط اداره ارشاد، نصب عکس شهد در مسیر تفت به یزد و داخل شهر، دیدار با خانواده 400 شهید شهرستان تفت، دیدار با رزمندگان دوران دفاع مقدس، احداث سالن ورزشی در روستای علی‌آباد تفت، مرمت 13 مسجد شهرستان تفت، تهیه و توزیع 13 سری جهیزیه بین زوجین نیازمند و احداث 7 خانه برای محرومین ازجمله اقدامات صورت گرفته در شهرستان تفت است.

,

وی خاطرنشان کرد: در جریان برگزاری کنگره 4 هزار شهید استان یزد در شهرستان تفت، بیش از 4 هزار سبد معیشتی با کمک بسیجیان این شهرستان بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

,

نوکار به برگزاری یادواره شهدای شهرستان تفت اشاره کرد و اظهار داشت: این یادواره به‌صورت حضوری و آنلاین و با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم تفت برگزار شد.

,

فرماندار شهرستان تفت در پایان گفت: از زمان اعلام برگزاری دومین کنگره 4 هزار شهید استان یزد به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کردیم که طرح‌هایی که قرار است در شهرستان تفت به‌مانند سال‌های گذشته کلنگ زنی و احداث شود، به نام شهدا و سعیمان این است تا روز برگزاری اختتامیه کنگره این طرح‌ها آماده بهره‌برداری باشد.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه