logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره راه و شهرسازی نیشابور خبر داد؛

تأیید ۱۲ هزار نفر طی مرحله اول ثبت‌نام مسکن ملی در نیشابور

تأیید ۱۲ هزار نفر طی مرحله اول ثبت‌نام مسکن ملی در نیشابور
کاووسی‌نیا گفت: حدود ۱۲ هزار نفر در نیشابور فرم ج، سابقه مالکیت و عدم چک‌های برگشتی مورد تأیید واقع شد و در نتیجه در مرحله اول تأیید شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود کاووسی نیا، رئیس اداره راه و شهرسازی نیشابور در گفت‌وگو با صبح توس گفت: ۱۵ هزار نفر در شهرستان نیشابور برای مسکن ملی ثبت‌نام کرده‌اند و بعد از ثبت‌نام بررسی و پالایش شروع شد.

وی تصریح کرد: حدود ۱۲ هزار نفر فرم ج، سابقه مالکیت و عدم چک‌های برگشتی مورد تأیید واقع شد و در نتیجه در مرحله اول تأیید شدند.

رئیس اداره راه و شهرسازی نیشابور اضافه کرد: به دلیل عدم توانای احراز سکونت پنج سال توسط ما و کپی برابر با اصل مدارک با ۱۰ مرکز دفاتر پیشخوان قرارداد بسته‌ایم.

کاووسی نیا اظهار داشت: برای رعایت‌های پروتکل‌های بهداشتی روزی ۲۰۰ تا ۳۰۰ پیامک تأیید برای مردم ارسال می‌شود تا به مرور به دفاتر پیشخوان مراجعه نمایند.

وی ادامه داد: مردم در صورتی که در سایت رد نشده‌اند و در حال بررسی ثبت‌شده است و پیامک هم برایشان ارسال نشده است نگران نباشند و طی روزهای آینده به آن‌ها اطلاع‌رسانی برای مراجعه به دفاتر پیشخوان انجام خواهد شد.

رئیس اداره راه و شهرسازی نیشابور تأکید کرد: فعلاً هیچ انتخابی صورت نگرفته است و در حال پالایش هستیم.

کاووسی نیا خاطر نشان کرد: در صورتی که فرم ج آن‌ها به اشتباه قرمز شده است برای اعتراض می‌توانند به اداره راه و شهرسازی نیشابور مراجعه کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه