logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  2. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  3. گسست میان ادعا و واقعیت
  4. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  5. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  6. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  7. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  8. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  9. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  10. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  11. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  12. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  13. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  14. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  15. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  16. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  17. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  18. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  19. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  20. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!

آغاز پروژه احداث مجتمع فرهنگی الغدیر در شمالغرب شیراز

آغاز پروژه احداث مجتمع فرهنگی الغدیر در شمالغرب شیراز
مجتمع فرهنگی مذهبی الغدیر واقع در شمالغرب شیراز با مشارکت 5 میلیارد تومانی بانو سیده زهره سید رصاف و همکاری شهرداری منطقه 10 در مدت زمان سه سال ساخته می شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از "عصر شیراز " از شمال غرب شیراز؛ حضرت آیت الله سید علی اصغر دستغیب رییس هیأت امناء مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز در  مراسم کلنگ زنی مجتمع فرهنگی ، مذهبی الغدیر گفت: کارهای بزرگ مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز به الگویی برای تمام کشور تبدیل خواهد شد، مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز با توجه به کارهای بزرگی که انجام می دهد در آینده به یک الگوی کشوری تبدیل خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, "عصر شیراز ",

وی همچنین با اشاره به حدیث «هر کس، دیگران را به کار خیر ترغیب نماید مانند کسی است که آن کار خیر را انجام داده باشد» افزود: در همه ادیان الهی رابطه پیامبران با مردم یک رابطه تنگاتنگ و صمیمی بوده و همین امر موجب مشارکت مستمر و حضور آنان در کارهای نیک بوده است.

,

 

,

, ,

 

,

شهردار شیراز نیز  با اشاره به پیشتاز بودن مردم شیراز در امور خِیر، گفت: با وجود خیّرینی که در همه عرصه ها حضور دارند شاهد سازندگی شهر شیراز در زمینه های مختلف خواهیم بود.

,

مهندس علیرضا پاک فطرت همچنین اضافه کرد: اگر مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز در شیراز و کشور رونق خوبی پیدا کرده است به لطف وجود حضرت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در این مجمع است.

,

وی همچنین همگان را به حرکت دلسوزانه در راستای افزایش آرامش معنوی در جامعه فراخواند و این موضوع را گام اول مشارکت برای رفع کاستی ها و معضلات دانست.

,

مجتمع فرهنگی مذهبی الغدیر واقع در شمالغرب شیراز با مشارکت 5 میلیارد تومانی بانو سیده زهره سید رصاف و همکاری شهرداری منطقه 10 در مدت زمان سه سال ساخته می شود.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه