از سوی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج مقرر شد؛

ضرب الاجل ده روزه برای رفع معضلات زیست محیطی میدان میوه و تره بار کرج

ضرب الاجل ده روزه برای رفع معضلات زیست محیطی میدان میوه و تره بار کرج
اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج طی ضرب الاجلی ده روزه از مسئولان میدان میوه و تره بار مرکزی این شهرستان خواست تا برای رفع معضلات زیست محیطی این مکان اقدامات لازم را انجام دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازکرج رسا از البرز؛ با توجه پیگیری محیط زیست شهرستان از سوی مسئولین مربوطه در جهت رفع معضلات زیست محیطی و بهداشتی میدان میوه و تره بار مرکزی کرج و از سویی دیگر عدم اقدامات لازم در این زمینه، موضوع جهت تعیین تکلیف نهایی به مراجع محترم قضایی منعکس و ظرف ده روز آینده به متولیان امر مهلت داده شد نسبت به رفع معضلات زیست محیطی و بهداشتی اقدام نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرج رسا,

 حکیمی رئیس اداره حفاظت محیط زیست در این خصوص اظهار داشت: موضوع ساماندهی و رفع معضلات زیست محیطی میدان از جمله ساماندهی فاضلاب های سطحی، مدیریت پسماند، احداث سیستم تصفیه فاضلاب و همچنین بهبود فضای سبز موجود در سال جاری مورد توجه و تاکید فرمانداری و مراکز بهداشتی و سایر مسئولین شهرستان قرار گرفته و جلسات متعددی نیز با حضور معاونین محترم فرماندار در جهت ساماندهی و رفع معضلات

,

مربوطه با حضور نمایندگان دستگاه های متولی تشکیل گردید ولی متاسفانه تاکنون هیچ اقدام مثبت و عزم جدی برای ساماندهی میدان مذکور از سوی مسئولین میدان صورت نگرفت لذا اداره حفاظت محیط زیست در راستای وظایف ذاتی خود در امر پیشگیری از آلودگی های زیست محیطی، موضوع را به مراجع محترم قضایی منعکس نمود و تا حصول نتیجه نهایی، موضوع را پیگیری خواهد نمود.  

,

 

,

3 4 5 6 7

, 3, 3, 4, 4, 5, 5, 6, 6, 7, 7,

انتهای پیام/ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه