دبیر کارگروه توسعه هواشناسی کاربردی خراسان شمالی خبر داد؛

ورود سامانه بارشی بسیار قدرتمند از پنج شنبه شب به خراسان شمالی/ پیش بینی سرمازدگی گسترده در باغ‌ها

ورود سامانه بارشی بسیار قدرتمند از پنج شنبه شب به خراسان شمالی/ پیش بینی سرمازدگی گسترده در باغ‌ها
علیرضا گلرخ گفت: سامانه بارشی بسیار شدید از عصر پنج شنبه وارد استان خراسان شمالی می شود و از عصر جمعه تا صبح یک شنبه با کاهش ۸ تا ۱۰ درجه ای دما هوا پیش بینی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا گلرخ، دبیر کارگروه توسعه هواشناسی کاربردی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک اظهار کرد: براساس آخرین نقشه های هواشناسی از اواخر شب پنج شنبه ورود موج بارشی بسیار قدرتمند همراه با وزش باد شدید در استان پیش بینی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک ,

وی ادامه داد: همچنین همراه با ورود این سامانه بارشی به استان بارشها به صورت باران و برف، سیلاب، رگبار و رعد و برق دور از انتظار نخواهد بود.

,

گلرخ اضافه کرد: از جمعه شب تا صبح یک شنبه کاهش ۸ تا ۱۰ درجه ای دمای هوا و خطر سرمازدگی گسترده برای باغ های استان پیش بینی شده است.

,

 دبیر کارگروه توسعه هواشناسی کاربردی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در این بازه زمانی اکیدا هرس درختان انجام نشود، خاطرنشان کرد: در بحث باغ ها و مزارع عدم انجام سم پاشی و محلول پاشی تا اوایل هفته آینده، کودپاشی پتاسه، محافظت از نهال های جوان و اطمینان از استحکام پوشش گلخانه ها در برابر باد شدید تا اوایل هفته آینده، ایجاد کرت های مناسب جهت استفاده از بارش ها در آبیاری مزارع و باغات در دستور کار قرار گیرد.

,

وی همچنین یادآور شد: در موضوع هواشناسی کاربردی دامپروری، ترمیم و تنظیم دمای دامداری ها و انبارها، عدم چرای دام در ارتفاعات و مسیل ها مدنظر قرار گیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه