فرمانده نیروی انتظامی دهگلان خبر داد؛
کشف بیش از ۴ هزار عدد انواع مواد محترقه در دهگلان
یوسف درویشی از کشف بیش از ۴ هزارعدد انواع مواد محترقه غیرمجاز دراین شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یوسف درویشی فرمانده نیروی انتظامی دهگلان در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای طرح برخورد با فروشندگان و توزیع کنندگان مواد محترقه در شهرستان این امربه صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی,درویشی افزود: با اشراف اطلاعاتی ماموران پلیس امنیت عمومی دو نفر که درامرفروش وتوزیع مواد محترقه غیرمجازفعالیت می کردن شناسایی و دستگیر وازآنها بیش از ۴ هزار مواد محترقه کشف گردید و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.
سرهنگ درویشی بابیان اینکه نیروی انتظامی مخالف شادی مردم نیست و در کنار و همراه مردم خواهد بود گفت: پلیس با قاطعیت با کسانی که آرامش و آسایش مردم را به خطر بیاندازند برخورد خواهد کرد و از شهروندان خواست چهارشنبه سوری و شادی خود را به چهارشنبه سوزی و تلخی تبدیل نکنند.
درویشی افزود: با اشراف اطلاعاتی ماموران پلیس امنیت عمومی دو نفر که درامرفروش وتوزیع مواد محترقه غیرمجازفعالیت می کردن شناسایی و دستگیر وازآنها بیش از ۴ هزار مواد محترقه کشف گردید و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.
,سرهنگ درویشی بابیان اینکه نیروی انتظامی مخالف شادی مردم نیست و در کنار و همراه مردم خواهد بود گفت: پلیس با قاطعیت با کسانی که آرامش و آسایش مردم را به خطر بیاندازند برخورد خواهد کرد و از شهروندان خواست چهارشنبه سوری و شادی خود را به چهارشنبه سوزی و تلخی تبدیل نکنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه