دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران عنوان کرد؛

همکاری پلیس فتا و نظام پزشکی در برخورد با تبلیغات مجازی

همکاری پلیس فتا و نظام پزشکی در برخورد با تبلیغات مجازی
دبیر انجمن حمیدرضا فتحی ایران، از هموطنان درخواست کرد برای انجام اعمال زیبایی، هرگز سراغ تبلیغات در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای نروند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا فتحی، در نشست خبری که در محل انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران برگزار شد، نسبت به آسیب‌های تبلیغات مجازی و ماهواره‌ای در حوزه زیبایی هشدار داد و گفت: افرادی که متقاضی اعمال جراحی زیبایی هستند، مراقب تبلیغات اغوا کننده در فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی با اشاره به آسیب‌ها و صدماتی که به واسطه انجام کارهای زیبایی توسط افراد غیر پزشک رخ می‌دهد، افزود: در این روزها اعمال جراحی زیبایی افزایش پیدا کرده و به همین نسبت شاهد دخالت افراد غیر پزشک در انجام این قبیل خدمات به هموطنان هستیم.
,
 
,
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: بهترین راهکار افراد متقاضی اعمال زیبایی، مراجعه به سایت انجمن و همچنین سایت‌های نظام پزشکی و وزارت بهداشت تا بتوانند با آگاهی و اطلاع دقیق و مستند، به پزشک خود اطمینان کنند.
,
 
,
فتحی با اذعان به این موضوع که هیچ گونه ابزار برخورد قانونی با افراد متخلف غیر پزشک در حوزه کارهای زیبایی وجود ندارد، از همکاری پلیس فتا و سازمان نظام پزشکی برای برخورد با تبلیغات در فضای مجازی خبر داد و گفت: امیدواریم با این اقدام، حداقل از حجم تبلیغات دروغین در فضای مجازی کاسته شود.
,
 
,
انتهای پیام/
 منبع: مهر
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه